Клініка "Медіком"
|
|
Kzola | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго часу доби всім. Хочу порекомендувати вам приватну клініку "Медіком". Тут працюють тільки кваліфіковані лікарі з вищою категорією. Клініка працює на новому сучасному обладнанні, і має свою лабораторію, завдяки чому вам проведуть якісну діагностику вашого організму. Так само клініка займається лікуванням багатьох захворювань, які можуть виникнути у кожного з нас. Рекомендую всім.
|
|
| |
Єгор | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| фуфуфу. рекламувати себе не Ви повинні, а Ваші пацієнти
|
|
| |
Антуанна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| а що це за клініка така? мені якось раніше не доводилося про неї нічого чути
|
|
| |
Dmitriii | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не клініка, а лохотрон. Не рекомендую!
|
|
| |
Danil | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| фууууууу
|
|
| |
Marinochka_lirochka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підкажіть мені тоді клініку, в якій можна буде вилікувати анемію. Дайте кілька порад про те, як правильно вибирати клініку. А так само чи варто їхати лікувати її за кордон.
|
|
| |
Vafrukt | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Анемія може бути і спадкова, вам слід дізнатися у ваших родичів, можливо, анемія не тільки у вас, а родичі навіть і не знають про це. Спадкова анемія лікується, але є свої складнощі. У нас фахівці можуть провести неправильно обстеження і ваша анемія не буде долікована повністю. Вам краще пройти обстеження за кордоном gsdinternаtiоnal у цій клініці. Так як тут найкраще обладнання в Італії, а так само одні з найбільш кваліфікованих фахівців в Європі.
|
|
| |
ІринКа765 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Якщо чесно, то не довіряю рекламним постам. Орієнтуюся виключно на рекомендації друзів, знайомих або шукаю відгуки пацієнтів, які самі скористалися колись послугою і залишилися задоволені.
|
|
| |