Реабілітація після інсульту
|
|
tartaletka | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У мого дідуся був інсульт. Начебто вчасно встигли відвезти його в лікарню, не чекаючи швидкої допомоги. Лікарі сказали, що добре, що швидко зреагували, бо в такому віці дуже часто наслідки інсульту незворотні. Зараз йому потрібна реабілітація та відновлення після інсульту.
|
|
| |
diagramma | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Це добре, що ви встигли, а у нас бабуся була одна вдома, нічого не віщувало біди і стався інсульт. Я раніше прийшла з роботи, а тут таке. На жаль ліву руку ми так і змогли їй відновити повністю.
|
|
| |
kenedi | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Інсультні хворі потребують особливого догляду та реабілітації. Самостійно, рідні не завжди в силах його надати. Тож краще справді звертатися по допомогу до фахівців. Ми приїжджали в цей центр із татом, коли в нього був інсульт. Йому там здорово допомогли відновитися.
|
|
| |
teodor | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Звісно, якщо є можливість допомогти близькій людині відновитися після інсульту, чому б не не зробити це. Тим паче медичні працівники чудово знають що робити в таких випадках.
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Якщо є така можливість, то краще відвезіть вашого дідуся в Німеччину. Там є дуже хороші реабілітаційні центри, там його точно на ноги швидко поставлять, він зможе повернутися до нормального життя. І по грошах це коштує не так вже й дорого, як ви думаєте.
|
|
| |
ІринКа765 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вам дуже пощастило, що ви були поруч і змогли розпізнати ознаки інсульту, що далеко не кожен може зробити. На жаль, навіть вчасно виявлений інсульт може вплинути на здоров'я людини, тому реабілітація необхідна. Можна робити все самотужки, що доволі складно і за часом, і за знаннями, а можна запросити фахівця додому або звернутися до клініки. Головне - проаналізуйте відгуки.
|
|
| |