Домашні тренування
|
|
SkyFly | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Через зайнятість на роботі та відсутність часу змушений займатися спортом удома. Раніше, ще до зміни роботи був активним відвідувачем тренажерного залу. Зараз не хочеться "запускати" себе. Дуже подобається бути в такій підтягнутій формі. Ось хочу купити ще якийсь спортивний інвентар додому. Підкажіть, може ви знаєте де це можна зробити?
|
|
| |
Оксана | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я займаюся вдома фітнесом. Усе що мені для цього потрібно, так це килимок для фітнесу, зручний одяг і приємна легка музика. Автор, а ви подивіться на ОЛХ, там має бути багато пропозицій різного спорт інвентарю.
|
|
| |
MaksimusMann | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я так розумію, автор, що вам потрібно щось важче. Але, знаєте, сам дивився на різні тренажери. Так вони такі дорогі, та й величезні. Місця потрібно багато відводити, щоб щось поставити. Тому я зупинився на тому, що купив собі гантелі набірні тут ganteli.shop Я думаю, що це найкращий спортивний інвентар для домашніх тренувань.
|
|
| |
Graffinin | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені гантелі віддав тато, немає в нього більше сил для тренувань. Старенькі вони, але займатися можна. А на гантелі набірні я дивився, хотів купувати. Автор, не пошкодуєте, адже дуже зручно регулювати навантаження на тренуванні.
|
|
| |
misteralex | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Найкраще придбати гантелі і в ютубі подивитися варіанти тренувань з ними. Ну і звісно ж килимок для качання преса.
|
|
| |
felyaaaaa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Є дуже багато хороших марафонів на ютубі. Наприклад, у Хлої Тінг
|
|
| |
Mariia1 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підкажіть будь ласка ефективні тренування вдома) Заздалегідь дякую
|
|
| |
Zienghien | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я завжди до і після тренування п'ю натуральний сік ясна річ роблю все сам, комбіную з різними фруктами!
|
|
| |
Mariia1 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Привіт, а хто знає де знайти тренера для онлайн тренувань, що б була правильна техніка виконання вправ) Заздалегідь дякую)
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Є онлайн тренери
|
|
| |