Порадьте надійну БК
|
|
Медиче | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочеться спробувати щастя на ставках)
|
|
| |
Лотар | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Найнадійніша, мабуть, це БК Фонбет - там і коефіцієнти високі, і виплати стовідсоткові, та й сайт зручний для сприйняття - ви легко розберетеся. Раджу скористатися ресурсом foninfo.net для того, щоб завантажувати потрібні додатки, наприклад, для мобільного телефону або планшета, а ще там можна взяти плагіни для браузера і користуватися Фонбет в обхід блокування.
|
|
| |
Господиня | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| буду мати на увазі, спасибі
|
|
| |
Тора | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| я хворію ще як
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 5 |
Майор
| Ось хороша букмекерська контора mostbet.click, але моя оцінка - 4 з 5, сподіваюся, що в майбутньому в лайві можна буде робити ставки на більш різноманітні пропозиції. Хороша програма лояльності... коефи теж дуже непогані!
|
|
| |
valera007 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я часто роблю прогнози на спорт, особливо на футбол, цікаво, чи є з нами такі ж любителі спорту як я, роблю ставки на великих коефіцієнтах на даному
|
|
| |
Vexo | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дивлячись яку букмекерську контору ви розглядаєте. Якщо ви ще не вирішили, однозначно потрібно вибирати з онлайн порталів. І звичайно ж почитати відгуки
|
|
| |
ЛюдмилаМуранова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене нещодавно брат виграв на winlineclub, дуже пристойну суму. З виведенням грошей не виникло, після того як вивів із бк, дуже швидко перейшли на карту. Якщо на ставках добре розбиратися, то можна і не працювати)
|
|
| |
vanyaodessa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені подобається "марафон бет". ніколи не підводили. кефи нормальні. Але я ставлю тільки на теніс, поки проблем не було. Ставлю в марафоні близько 3 років.
|
|
| |
PoorGoat109 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Спробуйте))
|
|
| |
Anatan | Повідомлення # 11 |