Де замовити жіноче взуття?
|
|
Irinka24 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчата, підкажіть, де зараз вигідніше замовити взуття, я ось просто без поняття, хотілося б уточнити інформацію у вас, тому що сама з будь-чого переплачу і отримаю щось погане.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Можливо і така ситуація буде, особисто я ось постійно ризикую і замовляю де попало, але це не робить мене дурницею або просто я не отримую поганих товарів, постійно якість приходить.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Мені взагалі не так все приходить, тому що я що не замовлю, постійно прийде погана якість, було вказано, що буде шкіра, прийшла тканина, ну самі подумайте, це ж узагалі дичина повна.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Що тут говорити, дичина не дичина, я сама закуповую товари вже багато років, тому можу вам хоча б порадити на перший раз, де замовляти, хоча особисто я тут замовляю жіноче взуття еobuv.cоm не перший рік, тому що якість влаштовує, ціни не особливо високі, я ось знаю, що в них консультанти є за номером, у них розмірна сітка написана.
Замовляла собі, навіть ризикувала і сестрі робила замовлення, сама розмір вибирала і прийшло все відповідне, вони чаклуни!
|
|
| |