Що подарувати дитині на 3 роки?
|
|
Мортан | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А ми біговел дитині купили, у нього до цього був пластмасовий мотоцикл, але в три роки той уже мало не тріщав під ним) Хлопчик у нас крупненький. З біговелом розібрався відразу, швидкий такий - не встигнути. Відчуваю, що мені буде не складно навчити його кататися на дорослому велосипеді, з такою-то вправністю.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 32 |
Лейтенант
| Мені здається, що дівчинці в 3 рочки найбільше хочеться красивої ляльки. Потрібно іноді балувати саме дітей, а не те, що стане в нагоді в господарстві, або її батькам. Можете вибрати ляльку тут . Ми завжди саме в цьому магазині замовляємо, коли нам потрібно. У них дуже великий вибір, постійно є щось нове і доставляють швидко.
|
|
| |
kovalenkom | Повідомлення # 33 |
Рядовий
| Якщо є можливість, можна дівчинці подарувати гарну сукню. У цьому віці вона вже починає розбиратися в одязі. У моєї племінниці є багато вбрань, але сукні - найулюбленіші. Завжди разом вибираємо. Можна комбінезон модний купити. Або комплектики. У цьому магазині великий вибір Mothercare
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 34 |
Підполковник
| Може одяг гарний чи взуття. Можна запитати в батьків завжди.
|
|
| |
strekoza66 | Повідомлення # 35 |
Рядовий
| Підкажіть, а що краще подарувати дитині на День народження (рік, дівчинці)???? Я розгубилася у вибором Або підкажіть чого краще не дарувати. Дякую.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 36 |
Полковник
| може гроші краще?
|
|
| |
Krista | Повідомлення # 37 |
Рядовий
| Цитата strekoza66 ( ) Підкажіть, а що краще подарувати дитині на День народження (рік, дівчинці)???? Я розгубилася у вибором Або підкажіть чого краще не дарувати. Дякую. Ми з чоловіком свого часу замучилися вигадувати подарунки, коли в основної маси друзів пішли активні поповнення... Тим паче, що подарунки на рочок - це більше подарунки батькам, тобто треба і цяцю, і престижно ж шоп)) У цей бік якось навіть не думали, а наша бабуся на рік подарувала шикарну ідею у вигляді срібної поїлки і ми зрозуміли, що ось воно - срібний посуд, це батькам їхній престиж, а малюкам користь. Плюс, це свого роду реліквія, а ля фамільні коштовності. Ми хрещениці на рік подарували уматну ложку з ведмежам, їсть тільки з неї, це зрозуміло, але вона ж тепер і спати лягає винятково з Миською (Ведмедиком), Даша спати і Миська пать...
|
|
| |
strekoza66 | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| А в мене теж є сімейна реліквія - срібна ложечка на перший зубок. Є ж прикмета - якщо постукати малюкові срібною ложечкою (яку спеціально для цього дарують хресні) по першому зубу, то будуть міцні зубки. А хтось каже, що взагалі життя в дитини буде щасливим. Думаю, одне одного іншого не виключає
|
|
| |
vita-mosom | Повідомлення # 39 |
Сержант
| Постільна для дитини? Ви знущаєтеся? Подарунки мають бути або дуже вже запам'ятовуються, або такі, що розвиватимуть, або просто подобаються імениннику. А про постільну він ніколи й не згадає. Це більше для батьків плюс, ніж самій дитині
|
|
| |
Krista | Повідомлення # 40 |
Рядовий
| Ой, яка принадність, це правда зовсім малюкові, але відразу згадується пісня про "нафтову дитину з норкових пелюшок", а годинник це щоб час народження нанести? Додано (17.11.2016, 13:43) --------------------------------------------- Свєтік1, якщо Ви ще заходите, спасибі, магазин з ляльками став дуже доречним. strekoza66, здавайте магазин, де Ви знайшли таку чудову пустушку?
|
|
| |
strekoza66 | Повідомлення # 41 |
Рядовий
| Так, це взагалі супер ідея - можна вигравіювати час народження дитини! І тоді пустушка перетворюється з просто сувеніра на сімейну реліквію!!!
|
|
| |
Ріфі | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| Згодна. Пам'ятаю як я в дитинстві засмучувалася коли мені в подарунок приносили одяг))) Особливо якщо це не пишна красива сукня, а практичні колготи, шкарпетки і маєчки. Дефіцит, думаю, мої батьки раділи, що тепер не потрібно це все купувати. А в мені було не до сміху Доньці своїй ніколи не дарую одяг, купую його просто так. На новий рік уже купила для неї конструктор LEGO Friends, вона любить цю серію.
|
|
| |
Яра | Повідомлення # 43 |
Рядовий
| яка принадність)))
|
|
| |
Charoso | Повідомлення # 44 |