Подарунок новонародженій
|
|
Allusik | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подружка днями народила, скоро їх з малятком виписують, хочу під'їхати її привітати, але не знаю що краще подарувати молодій матусі. Перше, що спало на думку - це великий плюшевий ведмідь і повітряні кульки. Але потім подумала, що це буде безглуздий подарунок, напевно, як вважаєте?
|
|
| |
LulaMir | Повідомлення # 2 |
Сержант
| А мені дуже подобається ідея, чому ні, що вас бентежить? Я була б рада такому подарунку, позитивні емоції всім потрібні. А з плюшевою іграшкою дитина потім буде гратися із задоволенням. У нас був такий великий ведмедик, півтораметровий, так у мене синуля на ньому любив лежати, коли маленький був, а потім грався з ним
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Сама нещодавно народила і можу сказати зі свого досвіду, що м'які іграшки - це й справді абсолютно даремний подарунок на народження дитини. Вони тільки пилозбірником слугуватимуть. Краще подаруйте щось потрібне - памперси, набір хорошої дитячої косметики, одяг малятку на виріст. Ще можна дитячу постіль купити, органайзер для ліжечка, плед дитячий, пелюшки, кокон для новонароджених
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А може краще порадитися із самою матусею? Може вона щось не встигла ще потрібне купити. Або ж гроші подаруйте, ось це точно буде найуніверсальніший подарунок
|
|
| |