Годування
|
|
Nikoll | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня, у мене малюк 2 місяця - дуже мила і спокійна дитина вдень, а от вночі дуже важко, так як прокидається від 10 раз за ніч на годуваня, малеча на грудному вигодовуванні. Бабусі говорять про те, що вона не наїдаєтесь, тому так часто прокидається і щоб я підгодовувала сумішю, а я не хочу цього. Вагу набирає в межах норми. Педіатр проблем не бачить. Хто що порадить?
|
|
| |
Barbara | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ой, як я вас розумію, ці безсонні ночі, не дають спокою ні мамі, ні тату. Але я вам скажу, хоч моєму синочку вже майже 2 р, але теж бувають такі ночі. Знаю, що у такому віці, нічні годування немовляти дуже важливі, в інтернеті на цей рахунок дуже багато інформації,
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 3 |
Майор
| А я би вже давно б дала суміш, і спокійно спала б собі цілу ніч. До речі так і зробила в її 6 місяців. Хоча були такі ночі, що і суміш не допомагала і тоді дуже хотілося повернути грудне вигодовування
|
|
| |
Lolipop | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я знаю таку інформацію, що краще суміш не давати і ви правильно робите що не даєте. Бо дитинка дуже маленька і повинна вночі насмоктати собі молочка. А із-за додавання суміші, молочко може зійти нанівець
|
|
| |
Oviramana | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я б на вашому місці вибрала найкращу суміш для годування і почала догодовувати, гірше не буде точно! Якщо дитина хоче їсти, то нехай їсть!
|
|
| |