Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подарунок дитині
Allusik Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Скоро у племінниці перший день народження буде. Хочеться їй щось цікаве подарувати, іграшками і так вже її задарували, не можу придумати чим її порадувати. Може порадите що подарувати на рік дитині можна?

LulaMir Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Ви краще не іграшки подаруйте, а гроші. Думаю, батьки вже точно знають, що потрібно дитині. Ну або порадьтеся з ними що краще купити

Лаки Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Якби я подарувала на дитячий день народження сестрі гроші, вона б їх точно не прийняла. Адже Allusik дитину хоче порадувати чимось особливим. Я ось що подумала, зараз вже тепло, можна купити дитині беговел, нехай на нім катається на прогулянці. Ось тут є беговелы на вік від 12 місяців  Ми брали скутер Лена, він міцний, надійний, зверніть на нього увагу

Soniya Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
А нам толокар дуже подобався. І коляска з лялькою, ми коли вчилися ходити, за неї трималися, хороша річ. Ще як варіант - триколісний велосипед із ручкою для мами

Kaveliya Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Як на мене, то краще дарувати практичні подарунки, тобто те, що дійсно дитині потрібно.  Тим паче ви самі говорите, що іграшок повно, значить потрібно придумати щось інше на подарунок. Я б на вашому місці подарувала щось із речей, такі подарунки завжди актуальні.

Tevangel Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Краще робити такий подарунок щоб розвивав дитину

Quncie Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я розумію, що дитина ще маленька, але думаю, що можна подарувати Кубик рубіка - він кольоровий, крутиться, упевнений, що дитина ним зацікавиться, а як підросте, вчитиметься його збирати!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: