Подарунок дитині
|
|
Allusik | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Скоро у племінниці перший день народження буде. Хочеться їй щось цікаве подарувати, іграшками і так вже її задарували, не можу придумати чим її порадувати. Може порадите що подарувати на рік дитині можна?
|
|
| |
LulaMir | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ви краще не іграшки подаруйте, а гроші. Думаю, батьки вже точно знають, що потрібно дитині. Ну або порадьтеся з ними що краще купити
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Якби я подарувала на дитячий день народження сестрі гроші, вона б їх точно не прийняла. Адже Allusik дитину хоче порадувати чимось особливим. Я ось що подумала, зараз вже тепло, можна купити дитині беговел, нехай на нім катається на прогулянці. Ось тут є беговелы на вік від 12 місяців Ми брали скутер Лена, він міцний, надійний, зверніть на нього увагу
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А нам толокар дуже подобався. І коляска з лялькою, ми коли вчилися ходити, за неї трималися, хороша річ. Ще як варіант - триколісний велосипед із ручкою для мами
|
|
| |
Kaveliya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Як на мене, то краще дарувати практичні подарунки, тобто те, що дійсно дитині потрібно. Тим паче ви самі говорите, що іграшок повно, значить потрібно придумати щось інше на подарунок. Я б на вашому місці подарувала щось із речей, такі подарунки завжди актуальні.
|
|
| |
Tevangel | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Краще робити такий подарунок щоб розвивав дитину
|
|
| |
Quncie | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я розумію, що дитина ще маленька, але думаю, що можна подарувати Кубик рубіка - він кольоровий, крутиться, упевнений, що дитина ним зацікавиться, а як підросте, вчитиметься його збирати!
|
|
| |