Чим зайняти дитину на дачі?
|
|
Спорт | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У нас встановлена спортивна шведська стінка, кільця, канат, різні драбини та мотузки. Дитина цілий день висить на них забувши про телефон і телевізор.
|
|
| |
Zerg | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Так, варіант із допомогою гарний, але дитині все таки потрібно більше часу, щоб відпочивати і розважатися. Купіть їй набір для творчості. Мені здається. дітям з дитинства потрібно прищеплювати вміння бачити прекрасне в природі. І творчість - те що потрібно для цього. Я в Подушці бачив набори, про які говорю, є і ще десь, найімовірніше, але я не люблю витрачати час на пошуки магазинів, якщо вже знайшов хороший
|
|
| |
Pemelan | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| А у вас що, немає майданчика на дачі? По-моєму зараз у будь-якої людини, у якої є дача, стоїть майданчик для дітей. Якщо у вас немає можливості поставити майданчик, то купи йому якісь іграшки типу Лего, і нехай розважається.
|
|
| |
Li1717ka | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Ха, ми зі своїми хлопчаками завжди знаходимо заняття на вулиці особливо, якщо виїжджаємо на дачку - то з татом кущики підрізати, то парканчик полагодити. Їм так подобається "господарювати". А ще ми завжди багаття ввечері розводимо і картоплю печемо - як у мене в дитинстві - сидимо, картоплю наминаємо з овочами - це і корисно, і апетит у всіх класний, та й мені з вечерею не треба морочитися...
|
|
| |