petr0982 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| інтим в Одесі Дивіться повії Одеси
|
|
| |
kcapdoc3 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я особисто користуюся цим сайтом - Повії та індивідуалки з усієї України!
|
|
| |
OdessaXXX | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Гра. Секс фантазії та рольові еротичні ігри. 50 сценаріїв. (Нова). Ціна договірна, пишіть обговоримо. Тільки Одеса.Чекаю на Ваші пропозиції...
|
|
| |
Nikinv | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Як на мене так ось цей сайт цікавіший і вибір хороший, завжди перевірені, без кидалова
|
|
| |
moka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| ух ти!
|
|
| |
LinkoLbn | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підкажіть послуги такого типу)?
|
|
| |
Xvidcomm7 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Форум > ... > Посвята в Дозор - вступні огляди > Вступний огляд Індивідуалка приймає у себе вдома! Мітки: Додати мітку Статус теми: Буде показано після схвалення модератором. Опції темиПерестати стежити за темою xvidcomm7 xvidcomm7 У просторах ВК, я знайшов одну дівицю, працює з літа, був у неї не один раз. Дуже стараєшся в ліжку, реально отримуєш задоволення від сексу. Порівняно з путанами з трас і салонів, вона отримує 8/10 балів. Мені взагалі подобається мінет без презерватива, але в неї строго в гумі. Спочатку засмутився, але коли почала робити, я не міг визначити і зрозуміти, як вона це робить, відчуття наче без гуми. Кицька вузенька, клітор не висить, доглянута дівчина. Приємна зовнішність, у ліжку не колода) Їй 27 років. Зріст до 170. Вага 60 0969639595 - звуть Віка Додано (23.09.2017, 21:01) --------------------------------------------- Форум > ... > Посвята в Дозор - вступні огляди > Вступний огляд Індивідуалка приймає у себе вдома! Мітки: Додати мітку Статус теми: Буде показано після схвалення модератором. Опції темиПерестати стежити за темою xvidcomm7 xvidcomm7 У просторах ВК, я знайшов одну дівицю, працює з літа, був у неї не один раз. Дуже стараєшся в ліжку, реально отримуєш задоволення від сексу. Порівняно з путанами з трас і салонів, вона отримує 8/10 балів. Мені взагалі подобається мінет без презерватива, але в неї строго в гумі. Спочатку засмутився, але коли почала робити, я не міг визначити і зрозуміти, як вона це робить, відчуття наче без гуми. Кицька вузенька, клітор не висить, доглянута дівчина. Приємна зовнішність, у ліжку не колода) Їй 27 років. Зріст до 170. Вага 60 0969639595 - звуть Віка
|
|
| |