Як набрати вагу?
|
|
Graffinin | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де не читаю інформацію на сайтах, то переважно пишуть, що хочуть схуднути, борються із зайвою вагою. А я от навпаки ніяк не можу погладшати. Усе життя був худеньким. Але тепер якось соромно буває, порівняно зі своїми друзями я взагалі виглядаю не дуже. Підкажіть, як набрати вагу? Що потрібно робити для цього?
|
|
| |
Оксана | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я, думаю, що ви не маєте на увазі набрати вагу від переїдань? Ну ви ж про м'язову масу хочете запитати? Автор, тоді вам пряма дорога в тренажерний зал.
|
|
| |
Жоржетта | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Авторе, знаєте, вам би краще справді проконсультуватися з якимось лікарем із цього приводу або, як варіант, піти таки до тренажерного залу і поспілкуватися з тренером. Повірте, вони вже знають як допомогти в такому питанні. А ще, можете ось почитати інформацію про те, як набрати вагу худому хлопцю. Можливо, якісь поради будуть вам дуже корисні.
|
|
| |
MaksimusMann | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А може вам варто поприймати якісь добавки до їжі зі спортивного харчування або вітаміни? Може чогось не вистачає в організмі, тому ви такий худий?
|
|
| |
ІннаЯров | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Зверніться до хорошого дієтолога
|
|
| |
Dreza | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я їм і граю quicksave.su
|
|
| |
Mitezjede | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Постійно їсти не варіант точно!
|
|
| |
Occy | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Надійний спосіб набрати вагу - це спорт і спортивне харчування, якщо з розумом підійти до питання, то вже за пів року ви матимете ідеальну вагу і класну фігуру!
|
|
| |