Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Змінив роботу
Шахіст Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Нещодавно влаштувався на нову роботу за фахом, умови хороші, зарплата висока, але є один мінус, не видають інструмент, потрібно користуватися своїм. Добре, що я за роки свого трудового стажу вже встиг купити все що потрібно для роботи. Але ось слюсарних лещат у мене немає, є верстатні. Як думаєте, можна використовувати їх також як слюсарні? Чи все ж таки потрібні саме слюсарні, тоді які саме брати?

Zevs Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Такими не користувався, у мене ще радянські, від батька дісталися. У наш час знайти хороші слюсарні лещата важко. Але вам можуть і верстатні підійти, але лупити по заготівлі кувалдою точно не вийде, ви просто зламаєте їх.

PauloKoelio Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Для роботи з кувалдою можна використовувати і повірочну плиту, і не гробити лещата.  Ще, якщо будете використовувати верстатні лещата, то будьте обережні під час обпилювання заготовки, інакше можете пошкодити губки.

Мироныч Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Шахіст вам краще вдосконалити наявні лещата, зробивши до них кілька наборів губок і міняти їх залежно від типу робіт. А ще краще, якщо знайдете слюсарні лещата ще радянського виробництва, ось вони справді не вбивані.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: