Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Перила
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім. Я хочу замінити перила у своєму офісі. Ось зараз намагаюся визначитися з якого саме матеріалу їх варто замовити. Що ви думаєте з цього приводу? Як мені вчинити? До кого звернутися з таким питанням в Одесі?

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Зараз більшість встановлює алюмінієві перила. Їх досить просто монтувати, і для цього не потрібні зварювальні роботи, тож усе матиме досить гарний вигляд. Алюміній чудовий матеріал, який не піддається впливу корозії. Вам їх виготовлять за заданими розмірами. А асортимент дуже вражає різноманітністю. Дізнайтеся як саме їх вийти замовити Я думаю що ви не пошкодуєте про таке придбання

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
А я вже збирався замовляти перила з нержавійки, але алюмінієві мені більше сподобалися. Вони якось більш естетичні. Потрібно буде більш детально розглянути всі доступні моделі. Я ніколи не звертав на них увагу

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Я теж встановив алюмінієві перила. За ними не потрібен особливий догляд, якраз для мене це і стало вагомим аргументом при виборі. Їхній термін служби близько вісімдесяти років

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Зараз перила виготовляють навіть із профільної труби, і виглядають вони непогано. Тут все залежатиме від бюджету на їх придбання. Потрібно відштовхуватися саме від цього

-витос- Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
можна просто ковані поставити, дуже класний вигляд мають

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: