Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Не завадить порада
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім. У мене проблеми з автомобілем. Не можу його завести, вже звертався до механіка, але він не змогли встановити причину поломки. Хто мені скаже, до кого мені можна звернутися з таким питанням в Одесі?

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
А до кого саме ви зверталися? Мені відомі випадки коли дуже важко визначити несправність, але це зумовлено конструкцій деяких авто. У більшості випадків несправність можна визначити буквально за годину

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Оглядом мого авто займався сусід. Він кілька років працював на СТО, і тепер займається ремонтом у себе в гаражі, але у нього це досить успішно виходить

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Для діагностики автомобіля потрібне сучасне обладнання та інструменти. У гаражних умовах це зробити неможливо. З приводу ремонту авто в Одесі можна звернутися в цю майстерню Кваліфіковані механіки зможуть знайти несправність, і виконати весь спектр необхідних робіт. Я сумніваюся що зараз вийде знайти кращу СТО

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Щодо ремонту завжди потрібно звертатися в сервісні центри. Таким чином у вас хоч буде впевненість що автомобілем займуться дійсно профі, а не якісь шарлатани.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: