Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Профіль
Аслан Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго всім вечора. Я вирішив зайнятися виготовленням віконних систем. Обладнання у мене вже є. Залишилося знайти тільки алюмінієвий профіль за оптимальною ціною. Хто в курсі, до кого зараз варто звертатися з таким питанням?

Арбузов Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Оскільки ви виробник, то профіль варто купувати тільки з заводу. Так ви зможете збільшити свій заробіток, за рахунок оптимальної вартості витратних матеріалів. З приводу купівлі ви можете спробувати звернутися в компанію Профіль Сервіс При оптовому замовленні вам запропонують відмінну ціну. Асортимент профілю зараз дуже великий, а з доставкою ніяких проблем не буде

Аслан Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Я навіть не обмірковував такий варіант. Шукав якийсь магазин, але мені більше подобається ідея з виробником. Потрібно буде завтра спробувати дізнатися всі деталі. Хочу скоріше почати працювати. Потрібно вже окупати свої вкладення

Арбузов Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Так швидко у вас не вийде окупити всі витрати. На це піде багато часу. Потрібно знайти постійних клієнтів. Так само потрібно напрацювати виробничий досвід, це, напевно, найголовніше

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Виробництво вікон може стати чудовим джерелом доходу, якщо вдасться налагодити їх експорт. Це цілком реально. А у нас в країні ринок для таких виробів не особливо великий

Kokaa Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Не в курсі(((

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: