Хто зможе підказати?
|
|
Аслан | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вітаю. Мені подарували iPhone 12. і я безмежно радий такому подарунку. Зараз хочу купити якийсь гарний чохол, оскільки боюся його пошкодити. Але нічого путнього так і не знайшов. Хто порадить, а де конкретно мені варто пошукати чохол на новенький смартфон?
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Для iPhone 12 ви можете придбати ось такі чохли Їх різноманітність відверто дивує. У продажу є навіть ударостійкі чохли. Ви напевно зможете убезпечити свій смартфон від подряпин, і сколов.Вам зможуть його доставити в будь-яку точку країни. Напевно ото оптимальне співвідношення ціни і якості виконання.
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Дійсно є з чого вибрати. Я шукав на Розетці, але там вибір не особливо великий. Хоча раніше в цьому інтернет магазині можна було знайти все що завгодно
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я вже сам нічого на Розетці не замовляю. Цілком реально знайти ті самі товари за меншою вартістю. Зараз багато хто почав робити покупки на китайських торгових майданчиках. Іноді це дуже вигідно. Але все ж краще не робити дорогих покупок таким чином. Ніколи не знаєш що саме тобі надішлють
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Краще разом із чохлом замовте і захисне скло. Воно точно не стане зайвим. Усі такі у вас не дешевий смартфон, і такі запобіжні заходи не завадять
|
|
| |