Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вентиляція
Аслан Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий вечір. Мені доведеться встановити вентиляційну установку у своєму офісі. Його площа близько ста квадратних метрів.  На даний момент я хочу розібратися якого саме виробництва її краще купувати? Що ви можете мені порекомендувати? На що мені потрібно звертати увагу при її виборі?

Арбузов Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Для початку вам не завадить ознайомитися з видами, і функціональністю припливно-витяжних установок з рекуператором Таке обладнання потрібно підбирати під параметри приміщення, в якому воно буде встановлюватися. Та ж не варто забувати про додаткові можливості, вони можуть значно спростити експлуатацію установки. Потрібно відзначити, що сучасні моделі практично безшумні

Аслан Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Якщо я правильно зрозумів, то мені можна буде не хвилюватися про її працездатність? Їх зараз повно, і не можливо самостійно визначитися з вибором. Це тільки на перший погляд усе так просто.

Арбузов Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Таке обладнання відповідає стандартам якості. Тож вам немає сенсу турбуватися про його надійність. У них не особливо складна конструкція, це якраз і гарантує їхню ефективність

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Вам це дійсно необхідно? Як на мене, то ви марно зібралися витрачати свої гроші. Адже раніше нормально обходилися без такої системи, і нічого страшного не траплялося

ВарламовВ Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Вентиляція це, звісно, дуже серйозне питання, тому приділіть йому багато уваги.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: