Проблема з авто
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. У мене Лада Гранта. І в останні кілька днів протитуманні фари спрацьовують через раз. А це вже не зовсім безпечно, і потрібно усунути цю несправність. Хто мені підкаже, в чому причина цієї поломки?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Причина такої поломки може бути в запобіжниках, або ж реле. Щоб це з'ясувати, спершу вам варто ознайомитися зі схемою підключення Знайдіть запобіжник, який відповідає за роботу протитуманних фар, і замініть його новим. Якщо це не спрацює, то тоді потрібно буде протестувати реле. З цією роботою можна впоратися за кілька годин. Лада Гранта відмінна машина, і в обслуговуванні не особливо складна
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Напевно спробую на вихідних, а до того часу буду користуватися послугами таксі. Поки що мені не особливо подобається ця ситуація. Потрібно в усьому розібратися.
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Вам потрібно придивитися до машини, може є ще якісь проблеми, яких ви поки що не помітили. Не виключено, що доведеться звертатися до електрика.
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А що хіба в Одесі зараз немає автомобільних майстерень? Не розумію в чому сенс такої самодіяльності. Зверніться по допомогу до механіків, вони напевно розберуться, в чому причина
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Самостійно не варто нічого робити. Краще зверніться в один автосервіс, знайти його можна тут ambooka Тут каталог СТО, запишіться і вашу машину обслужать.
|
|
| |