VPS хостинг
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий вечір. Мені потрібно придбати VPS хостинг. Але на даний момент дуже багато компаній на ринку, які надають таку можливість, і я просто не можу зрозуміти, до кого буде краще звернутися. А що ви думаєте з цього приводу? Як мені вчинити?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Купити віртуальний VPS хостинг ви можете в цій компанії Зараз є безліч тарифних планів, тож ви точно зможете підібрати оптимальний для себе варіант. Вартість залежатиме від технічних характеристик сервера. Підтримка цілодобова, тож жодних проблем не повинно виникнути.
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Напевно спробую купити його в цій організації. Затягувати з цією справою мені вже не можна. Я маю починати працювати над своїм проектом. Затримка просто неприпустима. Інакше будуть неприємності
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Арбузов, може я помиляюся, але ви занадто прискіпливі. Ви всерйоз думаєте, що може бути якась різниця між подібними компаніями? Всі вони пропонують практично однакові умови. Якби ви приділили більше своєї уваги цьому питанню, то самі в цьому переконалися...
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Рік, не потрібно давати такі поради. Ні для кого не новина, що в кожної компанії різне ставлення до своїх клієнтів. Завжди є шанс потрапити на якихось шарлатанів. Тож не варто поспішати з висновками, якщо ви навіть не маєте уявлення про що йдеться
|
|
| |