Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Зламався екскаватор
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю. На моєму екскаваторі ЕО-2621 потрібно замінити гідроциліндр. І поломка якраз трапилася в невідповідний момент. Ремонт потрібно здійснити якомога швидше. Звідси запитання, а де я зможу знайти гідроциліндр у найкоротші терміни?

Рік Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Гідроциліндри для екскаватора ЕО-2621 можна буде замовити ось тут = Вони в змозі гарантувати працездатність механізмів вашої техніки. Якщо виникне необхідність, то вам допоможуть з його підбором, і проконсультують щодо установки. Вам його зможуть доставити досить швидко

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Про цю компанію я ще не чув, але спробую звернутися. По суті вибір у мене не особливо великий. Якщо не організую ремонт, то мене можуть позбавити премії. А це ні до чого

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
А ви не думали, що варто пошукати такі запчастини на китайських торгових майданчиках? Так вдасться купити будь-які комплектуючі за сущі копійки. Правда на доставку доведеться почекати

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Аслане, в принципі можна спробувати замовити їх із закордону. Але хто буде виконувати гарантійні зобов'язання у випадку якихось проблем. Ви про це не думали?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: