Хочу купити аксесуари для Xbox
|
|
Аслан | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий вечір. Я шукаю компанію, в якій можна придбати оригінальні аксесуари для Xbox. Хтось стикався з таким питанням? Я вже не знаю де їх шукати?
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Реалізацією аксесуарів для приставок Xbox на цей момент займається ось ця компанія В її асортименті ви зможете знайти все що потрібно. Навіть є запчастини для ремонту. Доставка здійснюється по всій території України. Так що вам варто скористатися цією можливістю
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Зараз здебільшого всі продають китайські копії. Я вже кілька днів намагаюся знайти щось більш конкретне. Хочеться замовити оригінальні комплектуючі. Тож спробую скористатися вашою рекомендацією
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| У мене теж Xbox, але мені пощастило більше. Ще нічого не доводилося міняти. Хоча зараз я вже не так часто граю як раніше. Але в Україні насправді дуже важко знайти комплектуючі до таких приставок. Навіть не розумію чому так відбувається
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мужики, а ви бачили які зараз є ігрові комп'ютери? Так що напевно вже немає особливого сенсу купувати такі приставки? Хіба тільки те, що вигляд у них крутіший. Але це єдина відмінність
|
|
| |
Quslesin | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Не питання коли все оригінальне продається для XBOX в інтернеті! + Зустрічне запитання, а що є не оригінал? Китайська підробка чи що?
|
|
| |