Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу купити аксесуари для Xbox
Аслан Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий вечір. Я шукаю компанію, в якій можна придбати оригінальні аксесуари для Xbox. Хтось стикався з таким питанням? Я вже не знаю де їх шукати?

Арбузов Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Реалізацією аксесуарів для приставок Xbox на цей момент займається ось ця компанія В її асортименті ви зможете знайти все що потрібно. Навіть є запчастини для ремонту. Доставка здійснюється по всій території України. Так що вам варто скористатися цією можливістю

Аслан Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Зараз здебільшого всі продають китайські копії. Я вже кілька днів намагаюся знайти щось більш конкретне. Хочеться замовити оригінальні комплектуючі. Тож спробую скористатися вашою рекомендацією

Арбузов Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
У мене теж Xbox, але мені пощастило більше. Ще нічого не доводилося міняти. Хоча зараз я вже не так часто граю як раніше. Але в Україні насправді дуже важко знайти комплектуючі до таких приставок. Навіть не розумію чому так відбувається

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Мужики, а ви бачили які зараз є ігрові комп'ютери? Так що напевно вже немає особливого сенсу купувати такі приставки? Хіба тільки те, що вигляд у них крутіший. Але це єдина відмінність

Quslesin Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Не питання коли все оригінальне продається для XBOX в інтернеті! + Зустрічне запитання, а що є не оригінал? Китайська підробка чи що?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: