Масаж
|
|
ZINAiDA758 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Милі чоловіки, який вид масажу вам подобається. Чи робите ви собі такі розслаблюючі процедури?
|
|
| |
OlegkO | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я можу з упевненістю можу сказати, що найприємніший і найрозслаблюючий масаж це еромасаж. Пройти курс такого масажу в Києві можна в салоні VipKoketki, ось їхній сайт. Тут можна прочитати про корисні властивості такого виду масажу, записатися на прийом і вибрати масажистку. Анонімність і конфіденційність вам гарантовано.
|
|
| |
Versall | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Люблю масаж... задоволення ще те
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Найкращий вид масажу для мене це еротичний масаж, я кайфую від усього, що це чудо масажистка робить з моїм тілом. я до речі відвідав саме салон, який він рекомендує "Afina". , це просто райська насолода. Особливо мені подобається спостерігати як для мене танцюють стриптиз, а потім ніжно торкаються мого тіла, доводячи його до самого піку збудження.
|
|
| |
Lotin | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Хотілося б, але не виходить.
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мені подобається еротичний масаж holmesandlady сам особисто ходжу до цього салону, є у них постійним клієнтом. Люблю проводити своє дозвілля корисно і для себе в задоволення. Тут мені чудово допомагають забути про все, довіряюся в руки красивих і бажаних дівчат, які дарують мені приголомшливу пригоду. Дуже раджу відвідати цей заклад.
|
|
| |
Quslesin | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А кому він не подобається))
|
|
| |
Thiam | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Коли як, іноді після роботи можу розслабитися з масажером, але найбільше люблю після лазні масаж, у принципі не важливо який, зійде і з масажером!
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Я б сам не відмовився від масажу
|
|
| |