Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Проставки для збільшення кліренсу потрібно буде замовляти
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. Я хочу запитати вашу пораду. Хто знає, в якому магазині можна буде замовити проставки для автомобіля? Потрібно щоб вони були дійсно в нормальному виконанні. Допоможіть мені у всьому розібратися

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Проставки в пружини можна буде замовити в ось цьому магазині Вони відмінної якості. Так що проблем з їх експлуатацією гарантовано не буде. Це відмінна можливість збільшити прохідність будь-якого автомобіля. Що поліпшити його керованість. Вам їх доставлять максимально оперативно.

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Ви точно можете мені гарантувати надійність проставок? Вони не зламаються? Для мене це найважливіший нюанс. Ціна особливо не хвилює. Помилки просто неприпустимі

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Я нічого не можу гарантувати. Такі запитання вам потрібно ставити менеджерам магазину. Ось вони зможуть вам відповісти на подібні запитання. Та й до того ж я не змушую вас нічого купувати

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Не потрібно самому грати з проставками. Ви хоч розумієте, що в разі неправильного встановлення все може закінчитися доволі сумно. Сумніваюся що ви механік

Hrana Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Брати треба проставки з алюмінію або напівуретанові з простої гуми не варто, якщо, звичайно, ви не маєте наміру продавати через пів року автомобіль, більше гумові не проживуть!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: