Хочу купити машину
|
|
Thoril | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Настав час купити машину. На нову не накопичив, а ось на старий автомобіль цілком вистачить. Хочу якусь американську модель, все-таки там якість. Чи не брати старий?
|
|
| |
Kagis | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ну якщо хочеться, то чому ні? Головне, одразу все перевірити і довіряти нікому на слово. А то є багато випадків, коли купують кота в мішку, а потім тисячі йдуть на ремонт.
|
|
| |
Tadal | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Старий автомобіль нічим не гірший за новий, якщо стан відмінний. Інша справа, що коштувати може багато. Але все залежить від року випуску. Новіші машини будуть і коштувати дорожче. Але американські авто краще купувати в США. Є люди і організації, які приганяють їх в Україну.
|
|
| |
Temi | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене якась фобія щодо вживаних авто. Я краще підкопив би або взяв у кредит нове авто. Все-таки буде впевненість, що все з машиною добре.
|
|
| |
Denis39 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Хто планує купити Сітроен, переходьте сюди, підключайте вайбер-бота й економте свої гроші. Шукає автомобілі зі знижками.
|
|
| |
trello | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ви взагалі знайомились з інфомацією як пригнати авто з США? там є підводні камені.почитайте інфо в журналі перш ніж вкладати гроші
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Теж не розумію навіщо вам приганяти машину з Америки? Це ж за доставку потрібно заплатити, за розмитнення, не впевнена, що це має сенс. Ви яку машину хочете? Ось тут можна в Одесі замовити підбір авто за необхідними параметрами Або перевірку авто, якщо самі його за оголошеннями знайдете37
|
|
| |
sasha5060 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| хочу купити але не стару, а нову
|
|
| |
pandafl | Повідомлення # 9 |
Сержант
| А я хочу купити собі б/в)
|
|
| |
Versall | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А у мене мрія саме новий взяти...
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Та можна і старе авто купити, головне - добре його перевірити перед покупкою, щоб підводних каменів не було.
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Не бачу нічого страшного в тому, щоб купити старий або навіть битий автомобіль. Зараз дуже багато фірм, які відстежують аукціони авто зі США і викуповують там машини на замовлення клієнтів. Ви теж можете так зробити, вказавши всі ваші вимоги до майбутнього авто. А потім просто відремонтуєте його і будете собі їздити в задоволення. Купити авто в США виходить набагато дешевше, ніж у наших автосалонах.
|
|
| |
Karbon | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за інформацію.
|
|
| |