Вибір гітари
|
|
ApouBac | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Друзі, вже довго шукаю собі підходящу гітару, але ніяк не можу вибрати, може ви мені допоможете, а то вже в розпачі(
|
|
| |
Efola | Повідомлення # 2 |
Сержант
| А вам потрібна звичайна шестиструнка? Або може ви більше віддаєте перевагу бас гітарі? Просто кому що подобається
|
|
| |
NaoLazera | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ви прям знайшли мене, хочу порадити вам одну дуже круту класичну гітару Cort AC70, оскільки користуюся нею вже не перший рік і в мене тільки позитивні емоції. Купував її на Музлайні трохи більше ніж за 100$, але звуком дуже задоволений, раджу і вам звернути на неї увагу.
|
|
| |
MaksimusMann | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Почитайте в інтернеті відгуки музикантів, що вони радять.
|
|
| |
Денис85 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж піднімаю руку за гітару Cort. Ми купували таку синові, який виявив бажання вчитися грати на гітарі. Брали цей інструмент у магазині Розетка. Вона нам дуже сподобалася. Так і Розетка не підвела. Ціни приємні, і великий вибір товару. Гітара прийшла раніше терміну, який був зазначений. Все пройшло на високому рівні! Я задоволений магазином!
|
|
| |
-серега- | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене ямаха і нею дуже задоволений
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 7 |
Сержант
| З радістю допоможу вам і пораджу перевіреного постачальника, який співпрацює зі світовими брендами і надає якісні музичні товари. У магазині надано великий вибір асортименту, ви точно підберете найкращий варіант, який вас безсумнівно порадує і влаштує. Ціни адекватні і доставка швидка.
|
|
| |
ПетроПерший | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| треба купувати і мацати своїми руками
|
|
| |