Ви схуднете - без дієт і голодувань!
|
|
0984959028 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ви навчитеся правильно харчуватися і результати не змусять на себе чекати! Покращиться самопочуття, з'явиться легкість, піде втома! Шкіра стане набагато кращою! Зміцниться здоров'я і нормалізується вага! Ви отримаєте унікальні знання і від тренерів з харчування та психологів! Ви схуднете - без дієт і голодувань! Або видужаєте - якщо потрібно набрати вагу! Командний проєкт "Здоров'я у Вашу сім'ю"! Ми запрошуємо прослухати запис підсумкового вебінару і запрошуємо всіх бажаючих записатися до Групи підтримки WellnessПідсумковий вебінар Групи підтримки Велнес 2 потоку 2015 року! Приголомшливі результати! Це потрібно кожному! Прослухавши запис, ви почуєте відгуки наших учасниць! Учасники скинули від 2 до 14 кг за 3 місяці, позбулися алергії, навчилися смачно і корисно готувати і багато іншого!
|
|
| |
yagodka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| я дуже схудла під час грудного годування дитини
|
|
| |
Сколо | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| я, до речі, теж
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| На сніданок їдять одне-два яйця, зварених круто. На обід - курку або рибу з овочевим салатом. На вечерю - легкий салат, наприклад, із креветками. Це все страви, які приготовані просто, без соусів і додаткового обсмажування!))))
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Схуднути без дієт - неможливо. Запитайте у будь-якого дієтолога, косметолога, гастроентеролога і просто терапевта. Тільки обмеживши себе в жратві і впустивши у своє життя максимум рухової активності, можна скинути зайві кг.
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| З особистого досвіду скажу, що максимально швидко можна схуднути тільки місяці за 2-3, якщо правильно харчуватися і займатися спортом. І потрібно дотримуватися основних правил, які допоможуть схуднути: -- Не їжте після 18-ї години -- Час від часу балуйте своє тіло масажем, наприклад, мені допоміг у thai-spa.od. гідромасаж, він відмінно вбиває будь-який целюліт -- Обмежуючи жири, урізноманітніть свій раціон рослинною їжею -- Регулярно вживаєте кисломолочні продукти -- Замінюєте рафінований цукор свіжими фруктами -- Не зловживаєте борошняними виробами (типу тортиків, кексиків тощо) -- Не ведете "сидячий спосіб життя". Більше рухайтеся!
|
|
| |
Ксюша | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я без дієти теж не можу схуднути.
|
|
| |
Анечка89 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| ........................
|
|
| |
SonyaM | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Усе залежить від конституції тіла і вибирати дієту потрібно суто під себе, методом проб, попередньо проконсультувавшись у лікаря.
|
|
| |
YaraOlga | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Мені взагалі здається, що можна схуднути, припустімо, на правильному харчуванні, припустімо, дробовому)
|
|
| |
Лісочка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| мені не допомогло поки спортом не почала займатися
|
|
| |
Vest | Повідомлення # 12 |
Сержант
| я схудла на дієті №5)))
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| По-моєму, зараз жінки настільки по-різному зараз розуміють красу, що вже не зрозуміло, хто чого хоче. Хтось хоче схуднути, і для цього лягає навіть під ніж. А хтось навпаки, погладшати! Уявіть, моя подруга поїхала до Києва (клініка Gold Laser), щоб зробити ліпофілінг! Вона збільшувала таким чином собі, вибачте, сідниці! )))
|
|
| |
vasilisafe | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| не їсти після шостої і спорт Додано (15.03.2018, 20:52) --------------------------------------------- і поменше солодкого і хліба
|
|
| |