Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Волосся випадає пучками: що робити?!
Антуанна Повідомлення # 16
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
ну перш за все, пораджу вам звернути велику увагу на свій спосіб життя загалом, на харчування, режим дня, стреси та інше... по-друге... поділюся з вами своєю невеличкою хитрістю)) добре, що про цю хитрість я дізналася від своєї співробітниці, яка так само, як і я, зіткнулася з проблемою випадіння і ламкості волосся. вона порадила мені Laviel
 це засіб для відновлення волосся, який дуже добре провокує ріст волосся і дуже круто відновлює. перевірено! шевелюра знову на місці, тепер я спокійна. тож не панікуйте, а краще спробуйте, тому що мій захват словами просто не передати....))))

лілі09 Повідомлення # 17
одеський форум
Рядовий
Цитата Паула ()
Якщо вже занадто сильно випадають, то напевно до лікаря треба звернутися
це точно обов'язково обов'язковий похід до лікаря, все інше може бути проста трата часу і грошей)

allardan Повідомлення # 18
одеський форум
Рядовий
Цитата Катерина40 ()
Насамперед - переглянути щоденне меню: прибрати смажене, гостре і жирне, потім - прибрати всі стреси.... Ну й аналізи можна здати....конечно))))
Не допомагає(

Liayla Повідомлення # 19
одеський форум
Рядовий
у мене теж починають випадати

Miliissa Повідомлення # 20
одеський форум
Рядовий
зверніться до трихолога

YaraOlga Повідомлення # 21
одеський форум
Сержант
Взагалі від води дійсно може таке бути, ви, до речі, фарбуєте волосся? Може перестати поки що на якийсь час фарбуватися, і спробувати відновлювати волосся. Ось припустимо саме як засіб-дуже гарний, але теж треба і за рештою стежити, щоб феном не пересушувати, цією олією мазатися, щоб волосся живилося й зволожувалося, ну і до речі просто вітаміни непогано було б подивитися.

Len4ik999 Повідомлення # 22
одеський форум
Рядовий
Свого часу теж страшенно випадало волосся, що тільки не робила, і шампуні міняла, і випрямлячами користуватися перестала, загалом намучилася, вирішила сходити і зробити процедуру мезо голови, мабуть, знаєте, що це таке? Так ось після кількох сеансів-процедур волосся стало швидше рости і перестало випадати.Делала в моцарті)

Антуанна Повідомлення # 23
одеський форум
Рядовий
За волоссям потрібен постійний догляд, коли у мене почало сипатися волосся, почала інтенсивно робити різні маски для волосся! Найбільше мені допомогли масляні маски, олія відмінно зміцнює волосяні цибулини, зменшує випадання, також прискорює ріст волосся! Ось тут ось o.biz є дуже хороша добірка олій для волосся на основі зміїного жиру, він володіє неймовірно хорошими якостями саме в плані догляду за волоссям!

Vest Повідомлення # 24
одеський форум
Сержант
Я вживаю відновлювальні вітамінки для волосся, які чудово допомагають моєму ослабленому волоссю. У цих вітамінах фірми "Елліпс" міститься олія жожоба, вона легко наноситься на волосся і олія приємно пахне жожобою. Цих капсул вистачає мені на моє волосся середньої довжини на півтора місяця. Минув лише місяць, а результат уже радує.

Kalinka Повідомлення # 25
одеський форум
Рядовий
До лікаря йти. Причини можуть бути всілякі, що допомогло одним, не факт що і вам допоможе. Когось звичайна олія вилікує, а комусь потрібно гормони пити.
Теж волосся випадати стало сильно, на гормональному ґрунті. Лікуюся тільки медикаментами.
Якщо є комплекси через зовнішність, що об'єм уже не той (у мене просто є), можу порадити волосся на шпильках Melina, вони хоч якось компенсують втрату і зовнішній вигляд перетворять. Вони натуральні, я їх і накручую, і випрямляю... А всі інші засоби тільки в індивідуальному порядку, я б не ризикнула радити.

vdowencko Повідомлення # 26
одеський форум
Сержант
Якщо прям пусками випадають, то це може бути ознакою серйозної хвороби. Сходіть до терапевта, нехай подивиться. Я відразу пішла до лікаря мамолога, бо боялася, що це онкологія, надто вже симптоми були явні. Але все обійшлося. не шкодую, що перевірилася.

nanali2708 Повідомлення # 27
одеський форум
Рядовий
Коли волосся випадало у мене, я пропила вітаміни Пріорин 3 місяці.

Євгеніяперукар Повідомлення # 28
одеський форум
Рядовий
Тимохіна, Зверніться з консультацією до колориста - перукаря, якщо ви в чорний фарбуєтеся понад 10 років або дешевою фарбою. 

Концептуальний салон краси "АВАНТЮРА" Бренд La Biosthetique (Франція) Косметика заснована на натуральних інгредієнтах і передових наукових дослідженнях, не тестується на тваринах, безпечна для чутливої шкіри, не забиває пори, не викликає алергію та дратівливість шкіри. Широкий вибір домашніх доглядів, які можна придбати прямо в салоні. Бесплантая консультація з проблем шкіри голови і волосся: жирна і суха шкіра голови, гіпергідроз (надмірна пітливість шкіри голови), алопеція (випадання волосся), суха і чутлива шкіра голови, лупа....Подбор необхідної терапевтичної косметики для лікування в домашніх умовах.

050-245-34-04 вайбер, 096-703-42-00 Євгенія

Kashpo Повідомлення # 29
одеський форум
Рядовий
я ретельно стежу за станом свого організму, і стабільно раз на рік приймаю вітаміни групи В і Д. Наразі приймаю Аквавіт Д3, сприяє зміцненню організму, а зараз якраз сезонне похолодання, і це те, що потрібно.

annylina Повідомлення # 30
одеський форум
Рядовий
У мене через гормональний збій теж почало сильно випадати волосся. Спочатку думала, що все мине, але потім помітила, що від густої шевелюри незабаром нічого не залишиться. Пішла до Алаторських А.Є. за порадою подруги. Поставили діагноз. Почала лікування + поміняла шампунь і взагалі переглянула свій догляд, випадіння волосся припинилося, тепер заново відрощую своє волосся.

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: