Проблеми з ногами
|
|
absolute | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У мене дуже швидко втомлюються ноги й іноді бувають судоми, що з цим робити?
|
|
| |
Jimin | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Це вам до лікаря потрібно сходити, що завгодно може бути, без обстеження не скажеш. Вам, напевно, необхідно буде пройти обстеження судин ніг за допомогою РВГ
|
|
| |
Mather | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Не люблю радити, але ось Варвара. Перевірена мною і знайомими роками, реклами не дає, повністю знеболює, навіть призупиняє рак, сильніше за неї нікого в житті не зустрічала, всі інші як діти порівняно з нею, але бере гроші і не малі, напевно має право. Дітей з будь-якими проблемами приймає безплатно, це я точно знаю, може і по фотографії. У мене особисто було так. тел. 0989829051. І відразу імейл, а то потім розривають питаннями pomoschvarvara@gmailсом
|
|
| |
Каришина | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Судоми - вітаміни пропити, група В і магній
|
|
| |
Kashpo | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Що скажете про те, щоб пропити вітаміни групи Д? почався жахливий авітаміноз, стан ніякий. Прочитала відгуки про Аквавіт Д3, пишуть, що потрібно вживати в зимовий період часу для поліпшення стану, а зараз уже весна. Напевно не можна приймати його. Ще що він водорозчинний.
|
|
| |
annylina | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А вени у вас не виступили? Дуже схоже на варикоз. Тоді потрібно було б до флеболога сходити, бажано до такого, який сам же і УЗД робить, що б, якщо знадобиться, то сам би й подивився! У мене мама в Києві лікується у Бахтізіна А.В. Почитайте його профіль і спробуйте такого ж лікаря за відгуками у нас знайти!
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 7 |
Майор
| Взуття змінити?
|
|
| |
Yactor | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Судоми з'являються в разі перевтоми, тому варто звернути увагу на режим дня і навантаження. Ще не завадило до невролога сходити, провести мануальну терапію, судоми не просто так виникають. Мені судом і надмірного нервового напруження допоміг позбутися невропатолог Дзюба Олександр Миколайович, провів мануальну терапію, він якось особливо прям знає, куди тиснути)) і втома, і нервозність у рази зменшилася! Дуже сподобалася мені така терапія!
|
|
| |
DonnaSa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Попийте магній. Його багато у висівках. І кальцій не завадить
|
|
| |
oilroset | Повідомлення # 10 |
Сержант
| До лікаря сходити а не до ворожок
|
|
| |
ivankazhuk | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Однозначно потрібно до лікаря, раптом щось серйозне
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Подаруй своїм фото нове життя! Наші курси фотографії допоможуть тобі зробити свої спогади яскравішими та враження незабутніми. Впевнено проходь світло і тіні життя разом з нами! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |