Подарунок для знайомої
|
|
Оверкод | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Запросили на день народження, іменинника знаю не дуже добре, що в такому разі можна подарувати?
|
|
| |
Хмаринка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ну у вас же мають бути спільні друзі або інші близькі для вас люди? Можна запитати в того, хто краще знає іменинника. Нічого в цьому поганого немає, ви ж порадувати людину хочете. Я теж нещодавно була на подібному дні народження, подарувала імениннику Стартовий набір Kangertech DripBox Starter Kit White і пляшку його улюбленого віскі
|
|
| |
irishka33 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Так а якщо людина цією гидотою не користується, то навіщо їй таке дарувати тоді?
|
|
| |
tirion | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Нещодавно своїй подружці на день народження в інтернет-магазині Trade-City. ua Україна (044) 393-41-01 (066) 223-40-40 (096) 323-40-40 (073) 323-40-40 вибрав розкішний шкіряний жіночий гаманець. Як на мене так потрібно радувати своїх друзів і родичів подібними подарунками, які їм будуть точно корисні
|
|
| |
felyaaaaa | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Можна подарунковий сертифікат або гроші
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Гроші
|
|
| |
SanyaPaw | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можна у багетній майстерні на Еспланадній 20 замовити чудову раму для фото. Я у них оформлювали мамі робити, що вона вишивала, дуже приємні ціни. Це буде також непоганим подарунком, вас точно запам'ятають))
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можна подарувати красиву постільну білизну або набір посуду.
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Мрієш створювати неперевершені фото? Запрошуємо тебе на наш курс фотографії, де відкриєш для себе всі тонкощі професійного фото-майстерності. Змінюй своє бачення світу та здійснюй фото-історії, про які завжди мріяла! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |