Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » НОВИНИ, ПЛІТКИ ТА ПОЛІТИКА » Політика в Одесі » Так влаштовував Дубовий пожежу на 2 травня чи ні? (Кандидат Дубовий)
Так влаштовував Дубовий пожежу на 2 травня чи ні?
Stanly Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
"Народний депутат України від фракції "Батьківщина" Дубовой Олександр - людина, яка, на мою думку, вела підривну діяльність. Міліція саботувала роботу щодо сепаратизму. СБУ знала, що в будівлі знаходилася зброя і невідома речовина. Це все креатура Олександра Дубового", - заявив колишній мер Одеси Немировський.

Однак Подільський районний суд Києва визнав недостовірною оприлюднену екс-губернатором Одеської області Володимиром Немировським інформацію про те, що Олександр Дубовий був організатором трагедії 2 травня.

І суд зажадав стягнути на користь Дубового 243 гривні 60 копійок як судові витрати.

Це було б смішно, якби не було так сумно.

"Спростовувати можна по-різному. Можливо, я скористаюся приводом і скажу те, чого не договорив минулого разу", - заявив у відповідь Володимир Немировський.

Ми з нетерпінням чекаємо, до речі.

До слова, ексмер Немировський не один у цьому сценарії.

Так, зокрема, ще в середині травня (!!!) членкиня громадської комісії "з подій 2 травня" в Одесі "Група 2 травня", журналістка Віра Запорожець сказала про участь Дубового прямим текстом.

А це вже тенденція.

"Я не беруся зараз як новий віце-губернатор говорити про "руку" Кремля або сім'ї Януковича, я перед собою ставлю менш амбітні завдання.

Я думаю, що в кінцевому підсумку потрібно прийти і встановити причетність до цієї події таких осіб, як пан Ківалов, Труханов і Дубовий. Саме в такій послідовності за різними критеріями: і за значимістю, і за роллю в цій події", - додала В. Запорожець. 

Що дивно, проти Віри Дубової не зробив нічого, щоб її засудити. Або просто пожалів, або вирішив, що вона "не варта вичинки".

Як би йому не відгукнулося, коли Віра таки доведе його причетність до трагедії.

Таким чином, Дубовий уже присутній у двох меседжах щодо 2 травня.

Пересічні одесити взагалі кажуть, що Дубовой хіба що "сірник не підніс".
Додано (14.10.2014, 14:37)
---------------------------------------------
Продовжуємо розмову.

"Я, як журналіст і представник Громадської Організації, отримав багато скарг від жителів Білгород-Дністровського на дії нардепа Барвіненка. Для перевірки отриманої інформації я хотів звернутися за коментарем особисто до нардепа.

У його приймальні в приміщенні Одеської ОДА, секретар зайшла до нього в кабінет попередити про моє прибуття, після чого з кабінету вибіг сам Барвіненко. Він ударив мене в плече, головою в двері з такою силою, що двері заклинило, потім він почав кидатися на оператора, внаслідок чого він постраждав і отримав струс мозку (висновок медиків, які приїхали на місце події). 

Особисто я отримав поранення руки, яка і так у мене паралізована з дитинства, я інвалід 3 групи довічно і також струс мозку середньої тяжкості. Ми з колегою вже написали заяву в міліцію і прокуратуру за фактом побиття. Сподіваюся закон про люстрацію почне діяти, і такі вчинки не залишаться осторонь", - зазначив журналіст Оскер.
 
Kvai Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
У Білгород-Дністровському районі Одеської області невідомі розклеїли листівки проти кандидата в депутати Олександра Дубового, звинувачуючи його в трагічних подіях 2 травня в Одесі.
 
Hasb Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 145
Репутація: 0
Статус: Offline
Є за ним трабли!)
 
Одеський форум » НОВИНИ, ПЛІТКИ ТА ПОЛІТИКА » Політика в Одесі » Так влаштовував Дубовий пожежу на 2 травня чи ні? (Кандидат Дубовий)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: