Пільги багатодітним
|
|
Pupyrka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, чи надаються якісь пільги багатодітним? Точніше мене цікавить чи є пільги дітям на харчування. Просто в школі нам сказали, що жодних пільг немає. Тому я вирішила розібратися в цьому питанні.
|
|
| |
Marinochka_lirochka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можливо, вам не надають жодних пільг тому що садок не державний? Ну як би приватникам робити якісь поблажки немає сенсу. Ну, а загалом, пільги начебто є на харчування і не тільки.
|
|
| |
Pupyrka | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я розумію, але це державний садок, просто мені сказали, що пільги передбачені, але ніхто не уточнив скільки і які. Загалом дуже хвилююся від свого незнання, може покладено, може ні, скільки і чого...
|
|
| |
Vafrukt | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Не хвилюйтеся, пільги справді покладені, потрібно тільки в усьому розібратися і тоді вже будучи підкованою зможете піти розібратися в усьому. Взагалі держава дає непогані пільги багатодітним, харчування, проїзд, комунальні послуги, навчання і багато іншого. По суті це в рази полегшує утримання великої сім'я, якщо порівнювати, то коли наші бабусі росли і в сім'ї було дуже багато дітей ніяких пільг не було, виживали як могли. А нам зараз дають чудову можливість народжувати і розвивати діток.
|
|
| |
baselur | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| На новинному сайті tafsilar. info ви знайдете свіжі та цікаві новини Узбекистану, дізнаєтеся, чим живе Ташкент і що відбувається в інших містах нашої країни. Журналісти щодня готують повний пул новин. Стрічка завжди заповнена свіжою та неупередженою інформацією про події в країні та за кордоном. Тут ви знайдете новини Узбекистану, що відбулися сьогодні, а також зможете переглянути інформацію про більш ранні події та прочитати новини за останній тиждень.
|
|
| |