Жіноче взуття для реалізації
|
|
Drogo | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт, хлопці. Потрібне жіноче взуття хорошої якості оптом для продажу. Скажіть у кого його краще замовляти і купувати? Що порадите? У мене є взуттєвий магазин у нас у місті.
|
|
| |
Hahatun | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А чийого виробництва вам потрібне взуття? Є іноземні виробники, а є й наші. Можна по ідеї замовити турецьке взуття. Воно непогане, наскільки я знаю.
|
|
| |
Onduin | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Правильно можна для початку визначитися з брендами виробників і країнами, однак з огляду на останні події надійніше купувати товар у місцевих потових продавців.
|
|
| |
dyuzhov | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Вам потрібне взуття різних виробників, щоб був вибір в асортименті для клієнтів. Якщо пропозиція буде обмеженою, то клієнти можуть купувати взуття в інших магазинах.
|
|
| |
Allusik | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Згодна з dyuzhov, бажано брати взуття різних виробників. По собі знаю, що у різних брендів різна колодка, якась мені особисто підходить, якась ні. І цінова категорія має бути різною, має бути вибір.
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| У мене подруга з Китаю возить взуття, знайшла там постачальника. Ціни дуже вигідні, єдине, що доставка і розмитнення ще лягають на витрати. Може і вам пошукати постачальника в Китаї, ну або в тій же Туреччині?
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ось саме, що доставка, розмитнення - це все час і гроші. Простіше знайти надійного постачальника у нас, в Одесі. Різниця в ціні буде невеликою, а клопоту менше і немає простоїв, не потрібно чекати чергової поставки. На сайті Фонтан взуття дивилися каталог? Там є і чоловіче, і жіноче взуття, дитяче
|
|
| |