Подарунки для всіх
|
|
Katia123 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт мій син попросив на день народження хороші навушники, але я не знаю які краще вибрати, найшов ось такі вар'янт почитавши відгуки здається нормальні. Що думаєте?
|
|
| |
Мірра | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Я другові на день народження навушники дарувала, вибрала фірму Філіпс - подивіться у них, моделей дуже багато, але за якістю я краще не знайшла за прийнятні гроші. Зараз сестрі подарунок на день народження обираю, вона любить свою роботу і читати, дивлюся їй щось із книжок для бізнесу, може хтось знає, що краще взяти?..
|
|
| |
Терочка | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Гарний подарунок
|
|
| |
1Віктор | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| Я вважаю, що книга - це і оригінальний, і універсальний подарунок. Зараз така безліч цікавих, корисних книжок на різноманітні теми, що можна догодити кому завгодно, і такому подарунку всі будуть раді.
|
|
| |
Ксюша | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| А я своєму племіннику подарувала дуже класний рюкзак, замовила в інтернет магазині. Подарунок вийшов дуже оригінальним, а головне корисним. Він цього подарунка чекав з нетерпінням, тепер без рюкзака нікуди .
|
|
| |
Diskont | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| спасибі за інфу врахуємо
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 22 |
Лейтенант
| Чудовим подарунком для будь-якої людини буде книга. Я завжди, коли не знаю, що подарувати просто заходжу на сайт і обираю цікаву книжку. Поки що всі дуже задоволені.
|
|
| |
Сигвар | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Чудова тема, побачив тут безліч корисних порад, якими із задоволенням скористаюся. Від себе можу додати - подарунки повинні бути корисними і обов'язково приносити радість. Наприклад, для брата я зараз обираю комплект літньої гуми, тому що зимові у нього є, а ось літо вже майже стерлося, та й з шишками. Такому подарунку він буде дуже радий, я навіть не сумніваюся.
|
|
| |
Assota | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Хороша тема, до речі, - електронні сигарети. Для курця або курця - саме воно. Головне, зараз дуже великий вибір таких девайсів навіть на rozetka Всім знайдеться до смаку
|
|
| |
elegant | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Оскільки у моєї сестри наступного тижня буде День Народження, я їй на подарунок планую придбати пензлик для макіяжу Beauty by Buunt Brown snake в магазині. Сподіваюся, що такий подарунок їй припаде до душі!
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 26 |
Сержант
| мені ось такий набір сподобався, цілком може підійти як подарунок
|
|
| |