Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » Юридичні питання в усіх напрямках » Оподаткування у Швейцарії (Оподаткування у Швейцарії)
Оподаткування у Швейцарії
vades1 Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 95
Репутація: 0
Статус: Offline
Оподаткування у Швейцарії


Офігів від нахабства швейцарських готельєрів і дурості швейцарських рестораторів!!!
Швейцарські готельєри впродовж найближчих п'яти років будуть, як і раніше, платити податок на додану вартість у розмірі 3,8(!!!!) відсотка. Зараз готельний бізнес Швейцарії посідає дещо привілейоване становище. До кінця 2013 року ПДВ для готелів країни міг підвищитися до 8(!!!!).

Представники державної комісії визнали, що повернення швейцарських готелів до ПДВ у розмірі восьми відсотків може негативно позначитися на готельній галузі Швейцарії. Індустрія гостинності країни, на думку аналітиків, зараз перебуває не в найсприятливішому становищі (це дивує!!!), у зв'язку з чим, збільшення ПДВ могло б стати ударом для низки швейцарських готельних підприємств. До всього іншого, зі збільшенням ПДВ для готелів автоматично зросло б навантаження на податкову адміністрацію (!!!Лентяї!!!). Представникам податкових служб країни довелося б належним чином скоригувати свою діяльність (неповороткі ледарі!!!). Поки швейцарські готелі користуються своїм привілейованим становищем у плані податків, власники кафе і ресторанів країни ведуть боротьбу за зниження в їхньому секторі економіки податку на додану вартість. Ресторанні підприємства Швейцарії, як і раніше, продовжують платити вісім відсотків ПДВ. Щоправда, за ті страви, які відвідувачі закладів громадського харчування беруть із собою "на винос", ресторатори платять лише два з половиною відсотки ПДВ (а що заважає їм пробивати по касі всі страви на винос :))?

Ех, Швейцарія, нам би ваші проблеми...
 
Michail18 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Оподаткування в Швейцарії вельми відрізняється від оподаткування в країнах СНД, це тонкий і складний процес, в якому можна розібратися тільки за допомогою грамотного фахівця (з місцевою освітою), і коли є хто цим займається, то це вже не проблема. Мені від початку мого перебування у Швейцарії допомагав (і допомагає) кабінет, що спеціалізується, зокрема, й на податковому плануванні, а також на наданні приватних і юр. осіб перед податковою адміністрацією. Якщо цікаво, то ось їхні координати: FERZ SA.
 
Demin Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Взагалі Швейцарія, це як Ватикан для Риму. Там же світові гроші зберігаються, ось вони і творять те, що їм треба.
 
Одеський форум » ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » Юридичні питання в усіх напрямках » Оподаткування у Швейцарії (Оподаткування у Швейцарії)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: