Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РОБОТА В ОДЕСІ » Відгуки про роботодавців Одеси » торгова компанія Наше Діло (торгова компанія Наше Діло)
торгова компанія Наше Діло
Обурений Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Торгова фірма "Наше Дело" в Одесі!


Весела торгова компанія з найвищим рівнем ідіотизму! Кожне слово аргументовано і буде доведено мною!

Знайшов я в інтернеті на вакансію кур'єра, нібито для доставки товару промислової групи з інтернет-магазину по точках.

Пообіцяли платити 4000 грн 6 денка з 9 00 до 18 00.

Подзвонив сказали що все вірно приходьте. Я прийшов. На вигляд серйозний чоловік мені пояснив, що крім доставки товару потрібно буде ще пояснити, я сказав без проблем запитав, що за товар, він відповів, що це дрібна побутова техніка ... Більше ні на які питання він не відповідав, сказав: "Приходь завтра не стажуватися", все дізнаєшся.

Приходжу на наступний день в офісі чоловік десять голосно грає музика, мені здалося це дивним.Меня відвели в окремий кабінет (напевно щоб я не чув як насправді починається робочий день) Незабаром підійшла дівчина сказала, що вона буде мене стажуватися Мені вручили пакет з купою всякого мотлоху типу різнокольорових картофелечисток та іншого непотрібного гавна! !!!Я запитав це на доставку? мені ніхто нічого не відповів.Пройшло десять хвилин вводити в курс справи мене ніхто не збирався! Та я і сам вже все зрозумів з цього ж офісу вийшли ще люди з такими ж пакетами дівчина мимохідь сказала що потрібно буде напрацьовувати точки.

КОРОЧЕ Я ЗРОЗУМІЛ ЩО потрібно розносити і впарювати ці нікому не потрібні товари сумнівної якості!!!!І дурневі зрозуміло !!! А вони "доставки з інтернет магазину" бла бла бла !!! Люди не ведіться на цю нісенітницю економте свій дорогоцінний час!!! КОНТОРА НАША СПРАВА відстій!!!!!Спасибі за увагу...
 
Aeroballs Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Теж чув про таку контору...

Знаю, що "Наше діло" не тільки розводить людей під час прийому на роботу, але ще й кидає людей на зарплату. В Одесі багато таких контор, тож можна несильно обурюватися...
 
Одеський форум » РОБОТА В ОДЕСІ » Відгуки про роботодавців Одеси » торгова компанія Наше Діло (торгова компанія Наше Діло)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: