Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Підставка на 3-4 вудилища донного, поплавцевого та фідерного (Підставка на 3-4 вудилища донного, поплавцевого та фідерного)
Підставка на 3-4 вудилища донного, поплавцевого та фідерного
Fishman333 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Продам підставки на 3-4 вудилища (донного, і фідерного).

Підставки під 3-4 вудилища (донного і фідерного) зроблені на основі всіх врахованих раніше зауважень і недоліків інших підставок під кілька вудилищ.
Головним недоліком численних пластмасових і алюмінієвих підставок на кілька вудилищ є стійкість на поверхні, маленька відстань між вудилищами, якість (легкий і крихкий пластмаса, конструкція часом навіть не може витримати справжнє клювання риби) і компактність (невдала громіздка конструкція).
Підставка на 3-4 вудилища - це виріб виготовлений з оцинкованого металу (фабрично виробляються на території України з 2011 року), котрий дуже міцний і надійний. Підставка на 3-4 вудилища якісна, компактна і стійка на відміну від пластмасових і алюмінієвих підставок для вудилищ. Конструкцією підставки передбачено знаходження 3-4 вудилищ на комфортній відстані (відстань 18 см.) одне від одного так, щоб вудилища не заважали одне одному, водночас регулюються кожна ніжка (опора) за висотою. Підставка на 3-4 вудилища міцно і надійно утримує ваші вудилища разом з клюванням, роблячи вашу риболовлю комфортнішою незалежно від рельєфу і місця риболовлі.
Якщо ви надішлете адресу вашої ел. скриньки, я надішлю вам фото і докладний опис підставки на 3-4 вудилища (донного і фідерного).
При цьому дуже компактно складується маючи мінімальні габаритні розміри.
Мінімальний розмір у робочому вигляді: висота регулюється - від 37 см і до 55 см, довжина - 60 см, ширина 35 см.
Розмір у складеному вигляді для перенесення: довжина 50 см.
Вага 1, 77 кг. під 3 вудилища, 1, 82 кг. під 4 вудилища.

Виключається на 100% можливість дряпання вудилища об підставку. На ділянку куди лягає вудилище, на залізну основу нанесено захисний шар, який оберігає від подряпин вудилище.
У нижній частині підставки під 3-4 вудилища кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати підставку на будь-якій поверхні, як на землі, так і у воді.
З цією підставкою на три і чотири вудилища зручність на березі водойми за будь-якого рельєфу вам буде забезпечено, що дасть можливість сконцентруватися на самій риболовлі та отримати від неї справжнє задоволення.
Відправлення підставки під 3-4 вудилища здійснюється Укрпоштою, новою поштою (можливий накладений платіж), через водія автобуса, будь-яким зручним для вас способом. Задавайте, будь ласка, мені будь-які питання, буду радий на них дати відповіді.
Моб. 093-747-02-85
 
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Підставка на 3-4 вудилища донного, поплавцевого та фідерного (Підставка на 3-4 вудилища донного, поплавцевого та фідерного)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: