Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Рибальський товар фідерна тринога під чотири вудилища (Рибальський товар фідерна тринога під чотири вудилища)
Рибальський товар фідерна тринога під чотири вудилища
Fishman333 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Продам фідерні триноги під чотири вудилища.

Фідерна тринога зроблена за такою конструкцією, коли комель вудилища спирається об берег водойми. Тобто один кінець вудилища спирається на підставку, а інший кінець вудилища - на берег водойми, при цьому вудилище перебуває під кутом 35-40 градусів. Конструкція фідерної триноги під чотири вудилища міцна і стійка на поверхні на відміну від численних пластмасових підставок для вудилищ, де стійкість і якість пластмасових і алюмінієвих підставок є головним недоліком.
Конструкція фідерної триноги під чотири вудилища дає змогу знаходження чотирьохдвох вудилищ на комфортній відстані (18 см.) одне від одного. Фідерна тринога під чотири вудилища має високу надійність і довговічність всіх елементів (зроблена з оцинкованого металу).
Якщо ви надішлете адресу вашої ел. скриньки, я надішлю вам фото і докладний опис фідерної триноги під чотири вудилища.
Також у підставки регулюються кожна ніжка (опора) за висотою.
Довжину опорних ніжок (опор) завжди можна встановити таким чином, що вудилище буде зберігати потрібне положення. Складається маючи мінімальні габаритні розміри.
Мінімальний розмір у робочому вигляді: висота регулюється - від 37 см і до 55 см, відстань між ніжками (опорами) 20 см.
Розмір у складеному вигляді для перенесення: довжина 43 см.
Вага - 1,02 кг.

Виключається на 100% можливість дряпання вудилища об підставку. На ділянку, куди торкається вудилище, нанесено захисний шар, який оберігає від подряпин вудилище.
У нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає змогу надійно встановлювати підставку на ґрунті, піску, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебеневу березі тощо. (фабрично виробляються на території України з 2012 року). Оскільки фідерна тринога під чотири вудилища зроблена з оцинкованого металу, її можна встановлювати у воді.
Відправлення фідерної триноги здійснюється укр поштою, новою поштою (можливий накладений платіж), через водія автобуса, будь-яким зручним для вас способом. Ставте, будь ласка, мені будь-які питання, буду радий на них дати відповіді.
Моб. 093-747-02-85
Додано (27.01.2014, 18:24)
---------------------------------------------
Є можливість купівлі фідерної триноги, як із вбудованими рогачами, так і з різьбовими втулками для вкручування рогачів.
вкручування рогачів.
 
Маргорі Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
гарна штука, а де зараз таку купити можна?
 
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Рибальський товар фідерна тринога під чотири вудилища (Рибальський товар фідерна тринога під чотири вудилища)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: