Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Підсікач для гумки та фідера, новинка (+ відео роботи) (Підсікач для гумки та фідера, новинка (+ відео роботи))
Підсікач для гумки та фідера, новинка (+ відео роботи)
Fishman333 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Продам для гумки і фідера (нові-фабричні).
Ціна 1 шт. - 87 грн. 
Причина продажу - необхідні грошові кошти
Місцезнаходження -Дніпропетровськ.
Відправлення здійснюється в будь-який регіон Укрпоштою, Новою поштою, Інтайм, Автолюкс та іншими кур'єрськими службами (можливий накладений платіж).
Skype: s.karnogickiy
Моб.+38-067-982-09-39
Моб.+38-066-499-17-25
Моб. +38-093-747-02-85 
На підсікач дуже зручно ловити вночі, в сильну течію, за сильного вітру,
коли зовсім не видно клювання підсікач відмінно працює. А також якщо ви з
З якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне. Під час клювання сторожок звільняє пружину, і вона виробляє автоматичне підсікання. тобто під час клювання риба тягне наживку, переміщення якої через волосінь передається на сторожок, останній спрацьовує, відпускає важіль підсікача і відбувається підсікання риби. підсікач можна застосувати для фідера, донної снасті (донки) та лову на гумку. Підсікач відрізняється від попереднього більш спрощеною конструкцією і компактністю зі збереженням тієї ж ефективності. Завдяки компактності підсікач
використовується, як на стандартному вудилищі (фідер-донка), так і в комплекті з
коротким вудилищем (0,7 - 1 м.) під час лову на "гумку". Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилищі (довжина 14 см. і вага 98 гр.). Підсікач з легкістю підсікає, як звичайну рибу, так і хижака. Спрацьовуваність у підсікача чудова, досить 1-5 гр. для спрацьовування підсікача (розрахунки підтверджені практикою). Механізм
простий і надійний. Регулюється чутливість залежно від того, яку рибу ви ловите. Не рве губи і вчасно
підсікає. Підсікач виготовлений з оцинкованого металу. У разі, якщо у вас раптом нестандартне вудилище, для 100% страховки від несанкціонованого злітання, удільнік і підсікач додатково з'єднують нейлоновим хомутом. Окрім невеликих розмірів, підсікач компактно складається, що забезпечує зручність при перенесенні.
під час перенесення. Підсікач можна знімати з вудилища, так і залишати його на вудилищі.
 
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Підсікач для гумки та фідера, новинка (+ відео роботи) (Підсікач для гумки та фідера, новинка (+ відео роботи))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: