Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Годівниця для зимової риболовлі 0,42 л. (Годівниця для зимової риболовлі 0,42 л.)
Годівниця для зимової риболовлі 0,42 л.
Fishman333 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Продам годівницю-самоскид для підгодовування риби. Може служити, як для зимової, так і для
літньої риболовлі. Годівниця призначена доставляти вашу підгодовування навпроти вашої
лунки. Механізм роботи зимової годівниці: підгодовування закладають у конус годівниці-самоскида, закривають кришкою, потім занурюють на дно водойми, торкаючись дна, кришку відкривають, звільняючи вихід підгодовування з годівниці (усе як на фото), забезпечено тягою і механізмом розвантаження. Обсяг бункера для підгодовування становить - 0,42 л. Перевага цієї годівниці-самоскида в тому, що в зимовий час вам не потрібно багато разів опускати
її на дно, завдяки великому об'єму порівняно з іншими годівницями, які
мають дуже маленьку місткість. Розмір бункера цієї годівниці-самоскида (0,42 л.) найбільший порівняно з іншими годівницями, які представлені на ринку. Годівниця виготовлена з оцинкованого металу, що дає великі переваги під час використання її в зимовий час на відміну від пластмасових годівниць, які на морозі стають крихкими. Так само ця годівниця має перевагу в технічній частині (механізм розвантаження, 100%
відкриття денця на дні водойми і вивантаження підгодовування). Висота 22 см. Діаметр конуса в нижній частині - 8 см. Прохідний габарит - 10 см. Легко входить у лунку. Фабрично виробляються на території України. Годівниці продаються вроздріб і оптом. Ціна 1 шт. - 55 грн. Відправлення здійснюється в будь-який регіон Укр поштою, Новою поштою, Інтайм, Автолюкс та іншими кур'єрськими службами (можливий післяплата). Задавайте, будь ласка, мені будь-які питання, буду радий на них дати відповіді.
Моб. +38-067-982-09-39
Моб. +38-066-499-17-25
Моб. +38-093-747-02-85 
Годівницю-самоскид можна використовувати для літньої риболовлі з метою підгодівлі риби, доставляючи
підгодовування у визначене вами місце. Плюс цієї годівниці в тому, що вміст
(підгодовування) в ній 100% потрапляє саме в те місце, яке вам необхідно,
потрапляючи на дно, тихо не розполохавши рибу. Користуючись цією годівницею, ви будете
впевнені, що підгодовування не змило течією, і воно не розполохало рибу.
 
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Годівниця для зимової риболовлі 0,42 л. (Годівниця для зимової риболовлі 0,42 л.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: