Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Підсікач для донної вудки (Підсікач для донної вудки)
Підсікач для донної вудки
Fishman333 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Продам підсікачі для донної вудки (новинка).

Під час клювання сторожок звільняє пружину, і вона здійснює автоматичне підсікання. Тобто при клюванні риба тягне наживку, переміщення якої через волосінь передається на сторожок, останній, спрацьовуючи, відпускає важіль підсікача і відбувається підсікання риби.

Такого товару поки що немає в магазинах і в інтернет-магазинах. Підсікач також застосовний для фідера. Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на донній вудці (вага 98 гр., довжина 19 см.). На підсікач дуже зручно ловити вночі. Течія і вітер не впливають на ефективність роботи підсікача.
Якщо ви надішлете адресу вашої ел. скриньки, я надішлю вам фото і докладний опис (інструкцію) підсікача для донної вудки.
Підсікач з легкістю підсікає, як звичайну рибу, так і хижака. Регулюється чутливість залежно від того, яку рибу ви ловите. Не рве губи і вчасно підсікає.
Спрацьовуваність у підсікача чудова, досить 1-5 гр. для спрацьовування підсікача для донної вудки (розрахунки підтверджені практикою). Механізм простий і надійний. Підсікач виготовлений з оцинкованого металу.

Підсікач можна знімати з вудилища, так і залишати його на вудилищі. У разі, якщо у вас раптом нестандартне вудилище, для 100% страховки від несанкціонованого злітання, удильник і підсікач додатково з'єднують нейлоновим хомутом. Підсікач виробляється фабрично в Україні.
Товар передаю Укрпоштою, новою поштою (можливий накладений платіж), через водія автобуса, будь-яким зручним для вас способом. Задавайте, будь ласка, мені будь-які питання, буду радий на них дати відповіді.
0937470285
 
Pavel2255 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Я новачок у фідерній ловлі, з чого потрібно починати вчитися лову на фідер????
 
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Підсікач для донної вудки (Підсікач для донної вудки)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: