Піца
|
|
Mallinka | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А ви любите піцу? Замовляєте її готову додому, віддаєте перевагу їсти саме в піцерії чи робите вдома самостійно? Я раніше дуже часто сама пекла піцу, оскільки чоловік у мене її просто обожнює. Але з народженням дитини на готування часу немає зовсім, тому вирішила замовляти додому готову піцу, щоб побалувати чоловіка. Ось знайшла у нас в Одесі місце, де можна замовити піцу додому Може хтось замовляв у них, як вам сервіс і смак?
|
|
| |
PauloKoelio | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ми у них суші постійно замовляємо, в принципі обслуговуванням задоволені і суші смачні. Але ось піцу якось не доводилося там замовляти, ми не любителі її. Але ви спробуйте замовити одну штуку на пробу, ось самі все і перевірите.
|
|
| |
LadySnov | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Наша сім'я теж дуже обожнює піцу, тому часто її готую самостійно. Але у вихідні, коли я хочу відпочити від кухні, йдемо в піцерію, яка знаходиться прямо в нашому будинку на першому поверсі. Запитаю для вас наступного разу, може й у них є доставка по місту.
|
|
| |
Пушинка | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я зараз на правильному харчуванні, але й від піци не відмовляюся. Виявляється вона теж може бути корисною і низькокалорійною, якщо замість звичайного коржа використовувати кабачковий, запечений у духовці. Прям нямка виходить!
|
|
| |