Харчовий барвник
|
|
Івца | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу спробувати спекти торт Червоний оксамит. Але там коржі червоні. Чим їх таким підфарбовують, що такий колір виходить?
|
|
| |
Каришина | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я купувала порошкоподібний барвник у стікерах, але такого красивого кольору не вийшло - теж пробувала. Не знаю в чому причина.
|
|
| |
zozulya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я не використовую жодних барвників крім натуральних. І нехай він не буде яскраво червоним. Важливий же смак. Я зазвичай для дітей готую.
|
|
| |
Iziza | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я купувала різні барвники і все одно такого красивого червоного кольору у мене не виходило. ось ще хочу спробувати ось такий - Кармін Luxomix 0033. Якщо не вийде, то більше й не буду експериментувати. Ще якийсь індійський є в порошку, але я не знайшла.
|
|
| |
Анталіна | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цікаво
|
|
| |
Вірпул | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так такого плану послуги можна знайти у нас у місті в найрізноманітніших місцях. Я вам можу залишити координати перевіреного і надійного постачальника. Вони нам і друкують. І продукцію ми в них замовляємо для пакування. Дуже зручно, що все в одному місці. І можна підібрати для себе дуже різні варіанти рішення. А за вартістю все відразу ви у них на сайті можете переглянути. І там же зробити і замовлення дуже зручно.
|
|
| |