Як знайти порядних квартирантів
|
|
Fyrwi | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти порядних квартирантів, щоб на довго і не рознесли житло на шматки!
|
|
| |
Ridina | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можливо тільки знайомі, а так це завжди ризик!
|
|
| |
Ekmi | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ми давали оголошення в інтернет на сайт odessa.steriu так і писали, що потрібні сімейні порядні люди, і що кого попало не візьмемо, після таких слів одразу вже відсіваються кілька неординарних сімей, а потім уже справа техніки, після приходу дивіться, хто вам більше до душі, та й обов'язково договір оренди, а так само паспортні дані.
|
|
| |
Fyrwi | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ви, до речі, маєте рацію, треба теж виправити в оголошенні, що тільки за пред'явленням паспорта і сімейних, спасибі за підказку!
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| а ви що не знали що треба паспорт брати або хоча б ксерокс, це ж елементарні заходи обережності!
|
|
| |
Happy | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лучше всего брать знакомых людей, а если не знакомы то обязательно копию паспорта просить
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я так само підходжу до цього питання - ще вказую, що саме пара, одинаків не беру, а то потім починаються п'янки-гулянки, набрід і хитання... Також одразу прошу передоплату - це відсіває неблагонадійних і неплатоспроможних здебільшого, а також моє особисте побажання - жодних домашніх тварин. ...А то була в мене одного разу дівчинка-припевочка з кицькою - пипець просто... Сусіди скаржилися на шум постійний, а після кицьки потім тиждень кварту вимивала і провітрювала - жах загалом.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| ось так я не можу знайти квартиру. доводиться брехати і вести з собою брата)))))
|
|
| |