Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Меблі для дому
romero Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вибирали меблі в нову квартиру, з усього що бачили, у співвідношенні ціна і якість, найцікавіша фірма виявилася zlatamebel.com.ua, якщо вам потрібні меблі, зверніть увагу.

Саша123493 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
ось подивіться тут colorit-mebel, багато цікавих варіантів на будь-який смак за хорошими цінами)

Marmelad Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Де у нас у місті можна купити або зібрати такі кухонні меблі? vip-remont.kiev (найперша картинка) Для мене знайти хорошого збирача або фірму виявилося цілою проблемою. То ціни захмарні, то співробітники поводяться так, що зв'язуватися з ними ніяк не хочеться

Антоніна Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
не розумію, і навіщо Вам ці збирачі - тільки зайві гроші на них витрачати.

Фонтан Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
не думав, що сьогодні ще залишилися "хам'ячі" ремонтники і збирачі меблів. Думав конкуренція таких уже давно зжила.

Антоніна Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Таких навіть конкуренція не виправить. Щоб не витрачати на них гроші, доводиться самим рукава закочувати. Просто уявити, що меблі - це конструктор, у дитинстві ж усі конструктори збирали? Самим прекрасно можна зібрати будь-які меблі і не потрібно буде терпіти в
своєму будинку різних хамів. Ми з чоловіком навіть диван типу такого змогли самі зібрати. Таки так, довелося трохи напружити мізки, але зате скільки емоцій отримали! Головне, не боятися і спробувати - і все вийде.

grinchukmaria Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Так само ще один хороший інтернет-магазин меблів - Комфортдом. Нещодавно якраз замовили в них тумбу під ТВ на замовлення. Подобається, що у них швидка доставка, приємні ціни і завжди відмінна якість.

рибка Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
а ми меблі беремо на замовлення під власні розміри, щоб нічого не простоювало і було функціонально, почали зі спальні, потім дитячу так оформили, наступна на черзі кухня, мені дуже подобається. Замовляємо ось тут, вони нам як постійним клієнтам роблять знижку

RimmaYa Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
я вже останні роки три всі меблі тільки через інтернет купую

valdemar89 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Купував тут класні меблі з ротанга за хорошою ціною

Колібрі Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Ротанг - це все ж таки для дачі більше.  Хоча натуральний ротанг має чудовий вигляд у комплектах для відпочинку, у вітальню я б його не поставила.  Зараз якраз переглядаю сайти, шукаю що такого такого такого купити у вітальню. Якось все одно душа більше лежить до дерев'яних меблів, до вічної класики - . Тут, наприклад, представлені дуже вражаючі зразки.

irishka33 Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Меблі зараз придбати зовсім не складно, набагато складніше знайти хороші меблі за адекватною ціною. Мене в цьому плані виручає інтернет- магазин МебельОК. У них просто величезний вибір чудових меблів, а також є купа корисних статей щодо меблів, їх розміщення та інші.

Zazhygalka Повідомлення # 13
одеський форум
Полковник
А я хочу нову шафу розсувну... ехххх

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: