Усі види жалюзі та ролет
|
|
sergio30 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Встановлення та виробництво жалюзі: вертикальні, горизонтальні, тканинні
Компанія "Proem" пропонує вам встановити жалюзі і ролети будь-якого типу за конкурентними цінами!
Тканинні ролети, рулонні штори, захисні ролети, жалюзі День-Ніч - для будь-яких приміщень у м. Одеса!
Ви можете замовити як вертикальні, так і горизонтальні жалюзі. Вибрати потрібний метод установки і обумовити терміни виготовлення.
Детальну інформацію ви зможете отримати на нашому сайті
proem.in.ua
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ми собі минулого тижня в цій компанії замовили рулонні штори системи день-ніч разом із заміром і встановленням, у них зараз хороші сезонні знижки, тож зараз такі покупки вигідно робити.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 3 |
Полковник
| На кухню собі якісь оригінальні хочу повісити
|
|
| |
Anna1 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хороші жалюзі підібрали в каталозі arttex .com. ua /ru. Великий вибір тканини і забарвлень. Замовили з установкою, все зробили якісно і чисто.
|
|
| |
RimmaYa | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| у нас тканинні ролети
|
|
| |
Remm | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А де можна захисні ролети замовити?
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Можна купити захисні ролети на вікна в інтернет-магазині Rosilla Я замовляла у них, і установку теж ці хлопці мені робили. Виготовляють за потрібними розмірами, можна вибрати відповідну колірну гамму. Дають гарантію якості і ціни цілком адекватні.
|
|
| |
r-elya | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені жалюзі більше подобаються
|
|
| |
lyudaisaeva | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Жалюзі у мене тільки на кухні
|
|
| |
r-elya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| у спальню звичайно краще штори
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Згодна, штори в спальні мають ідеальний вигляд. До того ж вони практичні та зручні - не пропускають сонячне світло і дають спокійно поспати вранці. У нас сонячний бік і постійно спекотно в спальні, темні щільні штори дають можливість хоч трохи захиститися від спеки. Знайшла такі штори в магазині niltex.com за вигідною ціною, рекомендую.
|
|
| |
Kyki | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я ось можу порадити рулонні штори - це дуже практично й економно. Виглядають вони теж сучасно і модно. Для своєї кухні я купувала тут Аllаgiо.uа. Там є багато різних пропозицій, я думаю, ви обов'язково знайдете те, що вам сподобається. Рулонні зручні тим, що вони не так часто брудняться і не заважають. При цьому відмінно захищають від світла і знижують огляд з вулиці. Хороший варіант із жалюзі, але не всі їх люблять. До речі незалежно від стилю кухні, рулонні штори завжди мають гарний вигляд.
|
|
| |
Tarakash | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Обожнюю жалюзі, дуже зручні для кабінетів, спасибі за посилання
|
|
| |