Матеріал для покрівлі
|
|
Stasyan | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вирішив перекрити повністю дачу, оскільки старий шифер почав уже тріскатися і міняти його по одному листу вже не хочеться. Хочу повністю перекрити. Підкажіть який матеріал буде найкраще вибрати для даху?
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Черепицею найкраще перекривати дах, або бітумною, або керамічною.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Однозначно краще це зробити черепицею, але її зараз стільки різної, що очі розбігаються. Я б радив, звичайно, ставити бітумну черепицю, ось таку, наприклад. У мене такою черепицею перекрита дача і я не шкодую, що саме її вибрав. Ще не мало залежить від монтажників, так як вони повинні дотримати правильну технологію установки такого даху, в іншому випадку вона може не довго протриматися. Ще у нього є також плюс у тому, що він ідеально підходить для дахів зі складною конструкцією, тобто коли є різні горища, куполи, наприклад, і т.д.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| У нас до речі будинок такий перекритий, два роки тому ще робили! Виглядає дуже красиво!
|
|
| |
Diam | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А як щодо кольорового проф настилу? Годиться він для покрівлі?
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Можна ще спробувати полікарбонатним шифером це зробити, дивлюся, він добре себе зарекомендував.
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Якщо накривати дах навісу, альтанки або сараю, то так, такий шифер підійде цілком. Він дуже класно виглядатиме, якщо взяти прозорий, буде як панорамний дах. А якщо думаєте перекривати дах будинку, то краще скористатися профнастилом або різними видами черепиці. Все таки дах робиться не на рік і не на два, тому тут варто використовувати щось міцніше. Я в цій справі підкована, бо пройшла вже через це, коли ми будували свій будинок)
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Теж треба дах міняти на дачі, стоїмо перед вибором, який матеріал вибрати
|
|
| |
Luda | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Нам подобається бітумна черепиця, покрили нею дахи. Дуже міцна, не іржавіє, не гниє, грибок не заводиться. Не вбирає вологу, не плавиться. Бітумною черепицею легко можна покрити дах будь-якої складності. Купили в інтернет-магазині будматеріалів за посиланням . І софіти для підшивки даху в них купили. Асортимент будівельних товарів і товарів для дому дуже великий
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Здрастуйте, можу вам порекомендувати замовити металочерепицю у фірми "Roofer" roofer.com.ua вони самі її виготовляють з німецького металу, тому, як ви розумієте, якість чудова.
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 11 |
Сержант
| У нас на даху металочерепиця, замовляли на psm-profile.com.ua. Як на мене так це найоптимальніший вибір, тому що просто шифером перекривати не варіант зовсім. А черепиця і довговічніша, і має гарний вигляд.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Матеріалів дуже багато, які можна використовувати для перекриття даху, просто всі виглядають по різному і відповідно коштують по різному. Один з найкращих як на мене так це черепиця, це дуже красиво, але найголовніше знайти тямущого майстра, щоб нормально все поклав. Якщо цікаво тут знайдете ціни на керамічну черепицю, також зможете вибрати колір і замовити. І така покрівля прослужить вам дуже довго.
|
|
| |