Розмова про котли
|
|
Сколо | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Не буду ходити навкруги - потрібно придбати котел для приватного будинку. Вирішили, що опалювати будемо здебільшого вугіллям, можливо деколи дровами. Хто знає - підкажіть, дайте поради щодо вибору. Бо далі тягнути просто нікуди, скоро холоди.
|
|
| |
Тіхан | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Особисто я б на вашому місці особливо собі не заморочував голову - є ж певна сума, яку ви маєте в своєму розпорядженні. Ось орієнтуючись на неї і підбирайте собі твердопаливний котел.
|
|
| |
Crampus | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Хочу додати вищий пост - ще площу будинку обов'язково потрібно враховувати! А взагалі ви, звісно, з купівлею котла трохи затягнули - не сьогодні завтра морози (перебільшую безумовно, але все ж). Ми свій котел купували ще влітку. Моніторили, моніторили і зупинилися на шахтному котлі - брали в магазині koteloc Параметри в нього чудові. Сталь 4 мм! У сенсі її товщина. Хочете зверніть увагу на нього - ціна досить прийнятна, як на мене.
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ви вже поставили котел?
|
|
| |
MiaDenTura | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У нас у будинку встановлений котел, щоправда наш - газовий, уже понад три роки працює і чудово рятує. За весь цей час жодних проблем із ним не було, загалом - ідея чудова, повністю підтримую.
|
|
| |