Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи варто відразу міняти замок під час купівлі нових дверей?
Metr Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи варто відразу міняти замок під час купівлі нових дверей? Бо кажуть, ті що з фабрики дуже легко можна зламати.

Lisa5 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Я думаю, що ті, хто працює з такими дверима, і ключі можуть мати, щоб із легкістю виносити потім багаті квартири!

TheRoad Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Думаю, прямо вже міняти не варто, можна просто встановити додатковий універсальний електромеханічний замок, який послужить подвійним захистом, такі замки можна подивитися тут irs.ua, а також, як доповнення до всього, встановіть відеокамеру, якщо вже так боїтеся за свій будинок. У наш час будь-які запобіжні заходи не будуть зайвими! Навіть якщо буде відбуватися злом, то це вже розтягне час, за який можуть хтось щось почути і викликати міліцію.

kamilla Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Я думаю, варто.)

Lana4512 Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
я б одразу міняла

GallinaKrutova Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Ми нещодавно ставили двері Стандарт від фабрики Страж (Україна):

Замки не міняли, навіть у голову таке не приходило. У них чудова фурнітура. Навіть не захотілося б псувати таку красу. А якщо хтось переживає про безпеку, то просто потрібно грамотно вибирати місце, де замовляєте.

Rigik_Pigik Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Не навіщо. Якщо на дверях встановлено три різні типи замка, під різні ключі.
Додатково:
- дуже важливо, щоб була сигналізація (якщо боїтеся) 
- електронний замок. 
- має бути замок, що закривається тільки зсередини
- блокування дверей замками має здійснюватися в чотири сторони.
Тоді, через двері можна буде пройти зломщику хвилин 60. Найімовірніше відіб'єте бажання лізти у квартиру через двері. Не забувайте, що захист має бути комплексним

OksanaDt Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Ми не міняли відразу, у нас у комплекті з дверима класні замки йшли, відразу 2. За надійністю чудові!

Janna Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Ми міняли, точніше замовляли відразу без замка в комплектації, можна просто менеджеру сказати - зазвичай погоджуються відразу. Просто я двері вибираю, ті, які подобаються. а замок мені треба двосторонній, без баранчика всередині. Мені так замок здається надійнішим) Сигналізацію ми ставили ще навесні, тому що страшно було на літо квартиру залишати. Чоловік так само знайшов ip-камери відеоспостереження і встановив камери відеоспостереження біля дверей і з балкона (другий поверх, можуть легко залізти). Зате у відпустці - не переживали абсолютно)

Софія Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Мені здається, що зараз квартирна сигналізація досить затребувана. Для замовників це забезпечення збереження свого майна, а для виконавців це постійний дохід у вигляді щомісячної абонентської плати. Я бачила у знайомих у будинку щось подібне, в основному ця система складається з різних датчиків і пульта управління.

GallinaKrutova Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Ми замовляли броньовані двері Страж superdveri ua/brands/straj/ і окремо хороші замки. Я взагалі вперше чую, щоб із фабрики двері йшли вже із замками.

Visant Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Краще поміняти.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: