Скління балкона
|
|
HaTaliV | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як думаєте, який профіль краще вибрати для скління балкона?
|
|
| |
yurijtolm | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ми для скління балкона профіль ALMplast використовували, він нашого виробництва, тож і коштує дешевше європейських, і до наших кліматичних умов краще пристосований.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| А як можна зробити панорамний балкон? Це взагалі реально чи ні?
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Думаю, що потрібно брати не дуже важкий, але водночас теплий, як варіант - профіль, він і тепло збереже, від шуму захистить, та й товщина нормальна, балкон не обвалиться.
|
|
| |
Builfy | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А ми балкон засклили, тепер думаємо чим утеплити. А то взимку дуже холодно. Хочеться якийсь легкий матеріал використовувати і легкий у роботі, щоб чоловік сам впорався
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| У нас мінеральною ватою утеплювали балкон
|
|
| |
Nikollay | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я свій балкон утеплив фольгованим ізолоном. Він довговічний, добре переносить перепади температур, вологостійкий, забезпечує хорошу звукоізоляцію. Купив у магазині tricolor.com.ua Матеріал дуже міцний, досить просто монтується, повністю безпечний, легкий. Отже, рекомендую його
|
|
| |
Toliatti | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Особливо труднощів ніяких у вас не буде під час купівлі вікон, головне беріть те, що не буде пропускати повітря або звук, а то знайома взяла, а таке відчуття начебто нічого не змінилося. Взагалі мені все рівно спочатку було коли збирався купувати їх, але потім мені пояснили що краще брати і замовив через інтернет viknoplus.od . В офісі дівчатка молодці, дуже докладно і класно все пояснили, показали і порахували вікна з якісного профілю Века, а також був безкоштовний завмер, де заміряє, все зробив на вищому рівні порівняно з іншими компаніями. офіс компанії на вул. Малій Арнаутській, 53
|
|
| |
Rigik_Pigik | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Блін, ось переїхала до Києва. Тут, звісно, не так дме взимку, як у нас. Але за градусами просто аут. 12 річний панельний будинок топиться чорт знає як, ще й балкон не засклений. Ось хочу дізнатися, які є варіанти утеплення житла?
|
|
| |
sergeyb | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Звісно реально, зараз все реально)) Тим більше панорамні балкони зараз дуже популярні, та й гарно виглядає. Теж цікавився цією темою, хотілося альтанку панорамну зробити, знаходив фірму panoramglass, вони займаються, відгуки хороші, влітку, напевно, будемо робити.
|
|
| |
AlmostNoHope | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені здається, що при виборі профілю варто відштовхуватися від того, що ви бажаєте отримати. Ми ось, коли замовляли скління балкона під ключ, зверталися сюди і нам прекрасно підказали і допомогли вибрати оптимальний варіант профілю для нашого балкона.
|
|
| |
MiaDenTura | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Так, зараз це питання дійсно як ніколи актуальне, холоди вже на за горами, важливо подбати про те, що б з балкона не дуло і не було протягів. Вибір варіантів скління зараз величезний, так що до цього варто поставитися з усією серйозністю
|
|
| |
Mihailokopjan | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| тут
|
|
| |
Nuclearjke | Повідомлення # 14 |
Сержант
| т дешевше європейських і до наших кліматичних умов краще пристосований.
|
|
| |